Sponsorkliks
Clubkleding
Vanaf het seizoen 2006 - 2007 heeft BC Shot de clubkleding weer verplicht gesteld. Het is voor zowel jeugdspelers als senioren verplicht om tegen externe tegenstanders in onze clubkleding te spelen. Verder is het verplicht om in een zwart rokje of broekje te spelen, maar het type en het merk zijn vrij te kiezen.

BC Shot heeft de clubkleding sinds kort in eigen beheer. De bestelprocedure wordt hieronder beschreven.

Afbeeldingen van de clubkleding zijn hier te vinden:
Dames:Voorkant | Achterkant
Heren:Voorkant | Achterkant

De kosten voor de polo zijn als volgt:
- Polo: €32,50 (exclusief bedrukking van je naam achterop de polo);
- Naam bedrukken: €2,50. Deze bestaat altijd uit een voorletter en een punt, gevolgd door de achternaam.

BC Shot heeft wel een type korte broek (zwart) in diverse maten op voorraad liggen. Deze zijn te koop voor €17,50.

Bestelprocedure
Als je een (nieuwe) polo of korte broek wilt bestellen, neem dan contact op met Tamara Konings. Zij zal volgens afspraak langs komen tijdens de training met paskleding (of indien dit niet uitkomt kan er ook een andere locatie worden afgesproken). Na het passen van de polo wordt er een bestelformulier ingevuld met daarop je gegevens (vergeet niet je bankgegevens in te vullen). De bestelling wordt geplaatst en zodra de polo gereed is neemt Tamara contact met je op en wordt de polo afgeleverd tijdens de training. De betaling volgt dan via een automatische incasso van het bankrekeningnummer dat je hebt opgegeven op het bestelformulier.

Indien je reeds een nieuwe polo (besteld vanaf de zomer 2012) hebt en er nog één bij wilt bestellen kun je hier het bestelformulier downloaden. Bestellingen kunnen geplaatst worden via onderstaand e-mailadres.

Tamara Konings
E-mailadres

Download hier het wasvoorschrift voor de polo's. Bij het niet volgen van deze voorschriften kan er schade ontstaan aan de bedrukking.