Sponsorkliks
Speculaaspoppenactie!
29/09/20 20:07uBC Shot doet dit jaar voor het eerst mee aan een hele leuke actie: de Speculaaspoppenactie! Het is een actie voor de inwendige mens , maar ook één waarbij de vereniging wat geld kan bijverdienen. Je kan een speculaaspop bestellen van 500 gram, en maar liefst 50 bij 20 cm, voor maar € 5 per stuk!

Hoe werkt het?
We hebben een eigen actie pagina: https://app.speculaaspop.nl/vereniging/bc-shot of klik hier!

Hier kan je heel makkelijk een bestelling plaatsen en via iDeal afrekenen. Je kan bestellen t/m 8 november. De poppen zijn dan naar verwachting in week 47/48 bij jou (laatste 2 weken van november) zodat het nog ruim op tijd is voor de feestdagen! We zullen zoveel mogelijk ons best doen om de poppen in de hal uit te delen of als dat niet kan, bij je af te leveren.

Lees verder...
BC Shot 3 gaat er met winst vandoor in Oosterhout
29/09/20 19:46uOp zaterdagavond 26 september was het de beurt voor BC Shot 3 om tegen BC Oosterhout 2 te spelen. De samenstelling van BC Shot 3 is deels onveranderd: Richie de leeuw, Ivo de beer en Ilse Schroder- Broeders zijn nog steeds van de partij! Miranda van Loon, Jorn van Hooijdonk en Elisa Emmen (voorheen andere teams van shot) zijn het team komen versterken!

Om half 8 begonnen de heren dubbel met Richie en Ivo en dames met Miranda en Elisa, beide werden gewonnen waardoor en een 0-2 voorsprong was. Hierna startten de singels.

Lees verder...
BC Shot 2 pakt wederom de winst!
21/09/20 23:26uOp zondag 20 september was het de beurt voor BC Shot 2 om tegen BV Reeshof 1 te spelen. De samenstelling van BC Shot 2 is deels onveranderd; Job Duffhues, Frank Verschuren en Denise Vermeer zijn nog steeds van de partij! Ilse van der Linde (speelde voorheen elders) en Guido Linders (speelde voorheen in BC Shot 3) zijn het team komen versterken! Guido was dit keer echter op vakantie dus viel Jorn van Hooijdonk bij het team in.

Om 10 uur begonnen de heren dubbel met Frank en Job en dames met Ilse en Denise, helaas werden deze beide verloren en stond Shot achter met 0-2. Hierna startten de singels. Ilse moest tegen een sterke tegenstander en na een goede 2 sets verloor ze helaas. De singel van Job viel gelukkig wel de kant op van Shot en daarmee was het 1-3.

Lees verder...
De bondscompetitie is weer van start gegaan!
14/09/20 13:51uVanwege Corona hebben de leden wat langer niet gespeeld dan gebruikelijk, maar gelukkig konden zij in de zomervakantie weer starten met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen! In het weekend van 12/13 september was het tijd voor de eerste competitiewedstrijd.

BC Shot 1 speelt net als vorig jaar in de tweede divisie. De samenstelling van het team is minimaal verander; Romy Peeters, Mark Verschuren, Matthieu van der Velden en Richard Gans zijn weer van de partij. Als aanvulling is Evelien Stokkermans-Strengman bij hen gekomen. Bij de eerste wedstrijd van dit seizoen hadden ze vanwege blessure bij Richard hulp van Guido Linders, die normaliter in het tweede team speelt.

Het was voor BC Shot 1 gelijk een pittige start van het seizoen tegen Barendrecht, die vorig jaar gedegradeerd zijn uit de eerste divisie. De wedstrijden waren erg spannend met veel drie setters.

Om half 11 begonnen ze met de heren en dames dubbel. Met een spannende 3-setter bij de heren en 2 sets bij de dames verliest BC Shot net de twee wedstrijden. De spelers komen wel tevreden van de baan en hebben lekker staan spelen. Op naar de enkels!

Lees verder...
❗️Corona protocol BC Shot❗️
11/09/20 15:17uKomende zondag vinden voor de meeste teams de eerste competitiewedstrijden plaats.

In de bijlage vinden jullie het Corona protocol wat opgesteld is door de Technische Commissie van BC Shot. Lees dit document goed door, er staan een aantal belangrijke mededelingen in. Voorkom verrassingen in de zaal.

Mochten er vragen zijn over de bondscompetitie of het Corona protocol, laat het weten aan de TC (tc@bcshot.com).

Is de foto niet goed te openen, klik dan
hier voor het Corona protocol in PDF.
Corona protocol competitie
Teams bondscompetitie
BC Shot 1
BC Shot 2
BC Shot 3
BC Shot 4
BC Shot J1
BC Shot J2
BC Shot J3
Standen bondscompetitie
BC Shot 1
5e plaats
BC Shot 2
3e plaats
BC Shot 3
2e plaats
BC Shot 4
5e plaats
BC Shot J1
5e plaats
BC Shot J2
5e plaats
BC Shot J3
4e plaats
Lidmaatschap
Klik hier voor meer informatie voor nieuwe leden of klik hier voor informatie over het opzeggen van het lidmaatschap.
Login
Login