Sponsorkliks
BC Shot U13-J2 speelt tegen BC Oirschot J2
17/11/19 18:15uWedstrijdverslag BC Shot U13-J2

Op zondag 17 november speelt de jeugd 2 van BC Shot haar 5e wedstrijd van deze competitie. J2 bestaat uit 7 leden, 2 heren en 5 dames in de leeftijd van 9-11 jaar, allemaal spelen ze voor de eerste keer in deze competitie. De teamleden Bas en Jana kunnen vandaag niet meedoen, maar we houden nog 5 spelers over om deze thuiswedstrijd tegen Oirschot J2 te spelen. Bij binnenkomst zien we al dat ze een stuk groter zijn dan onze eigen spelers. Na een kort gesprekje blijkt dat ze allemaal 13 jaar zijn en al 1-2 jaar langer in deze competitie spelen. Maar daardoor laten we ons niet afschrikken, vol goede moed beginnen we aan de wedstrijd.

Lees verder...
BC Alouette U13-J4 tegen BC Shot U13-J1
11/11/19 23:41uOp zondag 10 november hadden we een uit wedstrijd in Best bij BC Alouette. Na deze wedstrijd zijn we op de helft van onze competitie. Dit team staat 1 na laatste in onze poule en het was dus belangrijk om zo veel mogelijk punten te behalen, zodat we onze 1e positie in de poule kunnen handhaven.

Er werd eerst begonnen met de twee dubbelpartijen. In de heren dubbel speelden Niek en Tijn. Ze wisten de partij eenvoudig in 2 sets te winnen.
In de andere dubbel was het aanzienlijk spannender. Frodo en Lieke wonnen de eerste set nipt. De tweede set was ook weer spannend en verloren ze helaas. De derde set wisten ze weer orde op zaken te stellen en gingen ze er met de winst vandoor.

De stand na de dubbels: 2-0 in het voordeel van BC Shot.

Lees verder...
Clubbezoek KW Flex!
02/11/19 20:18uVoor de tweede keer dit seizoen is KW Flex op maandag 28 oktober weer langsgekomen voor een clubbezoek, exclusief voor leden van BC Shot. Het was een gezellige avond waarbij verschillende spelers naar huis gegaan zijn met nieuwe kleding, schoenen of goed advies! Bedankt Kwok-Wai!
Rabobank ClubSupport
30/10/19 19:34uIn september/oktober jl. heeft BC Shot wederom meegedaan met de Rabobank ClubSupport.

Met de Rabobank ClubSupport laat de Rabobank een deel van de winst terugvloeien in de maatschappij. Dit jaar stelt Rabobank Tilburg en omstreken maar liefst € 200.000,- beschikbaar voor deze Rabobank ClubSupport, waarbij de leden van de bank gaan bepalen hoe dit mooie bedrag wordt verdeeld in de regio.

Afgelopen week heeft onze penningmeester Ivo de Beer de opbrengst voor BC Shot opgehaald, en die was maar liefst.....

€ 428,53!!!! Een erg mooi bedrag waar wij als club ontzettend blij mee zijn.

Iedereen die gestemd heeft, ontzettend bedankt!
BC Shot 4 verslaat directe concurrent BBV 2 en verstevigt koppositie
12/10/19 09:14uOp zondag 6 oktober werd om 10 uur de wedstrijd tussen BC Shot 4 en BBV 2 gespeeld in de Salamander. Voorafgaand aan deze speelronde waren dit de nummers 1 en 2 van de 7e divisie afdeling 12. Daar het verschil voorafgaand slechts 2 punten bedroeg, was de wedstrijd dan ook een rechtstreeks duel om de koppositie. BC Shot 4 wilde natuurlijk koste wat kost voorkomen dat BBV de koppositie over zou nemen.

Op een druilige zondagochtend stond om half 10 het team van BBV al op de stoep van de Dongense sporthal de Salamander. Terwijl zij van koffie werden voorzien door de beheerder, kwam BC Shot 4 aan voor de belangrijke thuiswedstrijd.

Lees verder...
Teams bondscompetitie
BC Shot 1
BC Shot 2
BC Shot 3
BC Shot 4
BC Shot 5
BC Shot J1
BC Shot J2
Standen bondscompetitie
BC Shot 1
6e plaats
BC Shot 2
4e plaats
BC Shot 3
4e plaats
BC Shot 4
1e plaats
BC Shot 5
4e plaats
BC Shot J1
1e plaats
BC Shot J2
6e plaats
Lidmaatschap
Klik hier voor meer informatie voor nieuwe leden of klik hier voor informatie over het opzeggen van het lidmaatschap.
Login
Login