Sponsorkliks
Samenwerking KW-Flex / BC Shot
17/09/19 23:13uOp maandag 16 september is een mooie samenwerking gestart tussen BC Shot en KW-Flex! Voor het eerst werd er een clubavond gehouden waarbij KW-Flex allerlei badminton benodigdheden meenam naar de sporthal en de leden vrijblijvend informatie konden inwinnen en spulletjes konden uitproberen. De eerste avond was een groot succes en het vervolg is dan ook al gepland!

Voor leden van BC Shot heeft KW-Flex zelfs een speciale actie!
BC Shot 1 wint met 5-3 van BC Mariken
17/09/19 23:12uZondag 15 september was het dan zover, de eerste competitiewedstrijd van het seizoen werd gespeeld! Team 1 was er helemaal klaar voor en had er erg veel zin in! Thuis werd de wedstrijd gespeeld tegen BC Mariken uit Nijmegen.

Team 1 ging gelijk goed van start en won zowel de herendubbel als de damesdubbel. Met een 2-0 voorsprong werden de eerste singels gespeeld.

Mathieu speelde een spannende 3-setter en wist de overwinning naar zich toe te trekken. Romy begon sterk maar verloor haar singel helaas in 2 sets. Tussenstand op dit moment was 3-1. De tweede singels werden gespeeld door Jeroen en Miranda. Jeroen speelde een zeer sterke singel en won de wedstrijd in 2 sets. Miranda won haar eerste set, maar verloor helaas net de 2de set waardoor er een 3de set werd gespeeld.

Lees verder...
Einde seizoen. Fijne zomer toegewenst!
09/07/19 21:17uOp zaterdag 29 juni was het alweer de laatste training van het seizoen. Er is erg hard getraind door iedereen!

Wij willen alle leden bedanken voor jullie inzet en wensen jullie een hele fijne vakantie toe! 🏸 We kijken uit naar volgend seizoen samen met jullie!

Enjoy your holiday! ☀️
BC Shot 4 beëindigt badmintonseizoen in ‘snikheet’ Reuver
09/07/19 21:13uOp een bloedhete zaterdag 29 juni vond de finaledag van het bekertoernooi Limburg-Brabant plaats. De finaledag werd georganiseerd door Sporthal De Schans, gelegen in Reuver (Limburg). Deze dag was tevens de afsluiting van het badmintonseizoen ’18-’19.

In de klasse Nylon was BC Shot 4 voorafgaand aan het toernooi al verzekerd van een plaats op de finaledag, daar er slechts 3 teams in de Nylon klasse deelnamen. De bekerwedstrijden Limburg-Brabant bestonden in de klasse Nylon uit een hele competitie. Speelronde 1 en 2 werden op de locatie van de thuisspelende club gespeeld en speelronde 3 en 4 (de returns) werden op de finaledag gespeeld, in Reuver dus. Voor elke wedstrijd vielen 5 punten te verdienen.
Tijdens speelronde 1 en 2 wist BC Shot 4 zich sterk te verweren, maar desondanks werd er tweemaal met 5-0 verloren. Dit gebeurde zowel tegen BC Oirschot als tegen BC Geldrop.Lees verder...
BC Shot 4 op jacht naar NK Competitieteams
03/04/19 17:37uNadat BC Shot 4 afgelopen seizoen het kampioenschap in de 8e divisie van de bondscompetitie badminton had veroverd, was het op zaterdag 30 maart tijd voor de 1e kwalificatieronde voor het NK competitieteams. Deze kwalificatie vond plaats in Sporthal de Schans, gelegen in Reuver (in Limburg, ten zuiden van Venlo). Dit verslag is gemaakt door speler Gertjan Leeggangers, bedankt!

Al vrij snel na het behaalde kampioenschap in de 8e divisie vernamen wij als BC Shot 4, bestaande uit Linde Gijsman, Femke Willemse, Roy van Sunten en Gertjan Leeggangers, dat we deel mochten nemen aan de 1e kwalificatieronde voor het NK competitieteams. Ons team werd hier uiteraard heel enthousiast van. Zaterdag 30 maart was de spanning dan ook zeker voelbaar in de auto, toen we met zijn allen omstreeks half 10 op weg gingen naar Reuver. Onderweg werd er genoeg gelachen en plezier gemaakt tijdens de anderhalf uur durende rit. Na zelfs nog even verkeerd te zijn gereden, kwamen we omstreeks half 12 aan in de sporthal. Alvorens we startten met de wedstrijden moesten we onze maag eerst nog even vullen met een lekker stukje appeltaart en thee/koffie.

Maar hierna was het echt tijd voor het hoofddoel van deze dag, namelijk badmintonnen en proberen de beide tegenstanders te verslaan! Het format op deze dag bevat 5 wedstrijden tegen elk van de tegenstanders: één mannendubbel, één vrouwendubbel, één mannenenkel, één vrouwenenkel en één mix. Na het warmlopen en warm slaan, begonnen we met de wedstrijd tegen BC Oss 2. Elke wedstrijd in deze onderlinge confrontatie was super spannend, aangezien elke wedstrijd eindigde in een lange 2-setter of juist een zware 3-setter. Uiteindelijk hebben we de overwinning er wel uit weten te slepen met 3-2, met overwinningen in de mix, de damesenkel en de damesdubbel. De mannendubbel en de mannenenkel verloren we helaas nipt.

Toen we een korte pauze hadden genoten, was het tijd voor de tweede tegenstander. We moesten het op gaan nemen tegen BC Gronsveld 1. Aangezien we het duel van BC Oss 2 hadden gewonnen, wisten we dat we alle kans hadden om ons te plaatsen voor de 2e kwalificatieronde van het NK. Je voelde dan ook zeker de adrenaline en spanning voorafgaand aan het duel tegen BC Gronsveld.

Lees verder...
Teams bondscompetitie
BC Shot 1
BC Shot 2
BC Shot 3
BC Shot 4
BC Shot 5
BC Shot J1
BC Shot J2
Standen bondscompetitie
BC Shot 1
3e plaats
BC Shot 2
3e plaats
BC Shot 3
2e plaats
BC Shot 4
5e plaats
BC Shot 5
8e plaats
BC Shot J1
2e plaats
BC Shot J2
2e plaats
Lidmaatschap
Klik hier voor meer informatie voor nieuwe leden of klik hier voor informatie over het opzeggen van het lidmaatschap.
Login
Login