Sponsorkliks
De eerste competitiewedstrijden van het jaar zijn gespeeld!
20/09/21 17:51uHallo, hier zijn we weer! Terug van weggeweest.
De eerst competitie wedstrijd van BC Shot jeugdteam 3 is gespeeld!

Het team bestaat uit 3 meiden en 3 jongens; Iris, Olivia, Julia, Milan, Justin en Dean.
Ze mochten direct aan de bak, want de tegenstander was een sterk jeugdteam uit Veghel.
Als eerste stonden de dubbels op het programma, heren- en damesdubbel.Lees verder...
Shot J1 maakt het spannend!
04/10/20 16:48uShot J1 had vandaag de thuiswedstrijd tegen RBB uit Breda op het programma staan. Aan de stand in de poule was te zien dat dit een pittige wedstrijd zou gaan worden. RBB stond namelijk 1 plaatsje hoger in de poule. Om klokslag 13u ging het los; we begonnen met de dames- en herendubbel.

Tara en Lieke hadden het erg zwaar tegen de dames van RBB. De wedstrijd ging dan ook verloren met 10-21 en 14-21. Bij Frodo en Niek was het een stuk spannender tegen de heren van RBB. Helaas werd de wedstrijd uiteindelijk in een 3 setter verloren, 21-12 ; 14-21 en 10-21.

Lees verder...
Wij doen mee aan de nieuwe Jumbo actie
04/10/20 12:32uDe Jumbo in Dongen gaat weer van start met hun jaarlijkse spaaractie! Dit jaar is de opzet iets anders, er kan geen geld verdiend worden voor verenigingen maar van het gedoneerde bedrag kan de vereniging attributen bestellen. We zijn vereerd dat we daar als BC Shot aan mee mogen doen en een spaardoel kunnen zijn! Doneer je spaarpunten aan onze vereniging en wij zullen deze benutten voor nieuwe trainingsmaterialen.

Hoe werkt het?

Lees verder...
Speculaaspoppenactie!
29/09/20 20:07uBC Shot doet dit jaar voor het eerst mee aan een hele leuke actie: de Speculaaspoppenactie! Het is een actie voor de inwendige mens , maar ook één waarbij de vereniging wat geld kan bijverdienen. Je kan een speculaaspop bestellen van 500 gram, en maar liefst 50 bij 20 cm, voor maar € 5 per stuk!

Hoe werkt het?
We hebben een eigen actie pagina: https://app.speculaaspop.nl/vereniging/bc-shot of klik hier!

Hier kan je heel makkelijk een bestelling plaatsen en via iDeal afrekenen. Je kan bestellen t/m 8 november. De poppen zijn dan naar verwachting in week 47/48 bij jou (laatste 2 weken van november) zodat het nog ruim op tijd is voor de feestdagen! We zullen zoveel mogelijk ons best doen om de poppen in de hal uit te delen of als dat niet kan, bij je af te leveren.

Lees verder...
BC Shot 3 gaat er met winst vandoor in Oosterhout
29/09/20 19:46uOp zaterdagavond 26 september was het de beurt voor BC Shot 3 om tegen BC Oosterhout 2 te spelen. De samenstelling van BC Shot 3 is deels onveranderd: Richie de leeuw, Ivo de beer en Ilse Schroder- Broeders zijn nog steeds van de partij! Miranda van Loon, Jorn van Hooijdonk en Elisa Emmen (voorheen andere teams van shot) zijn het team komen versterken!

Om half 8 begonnen de heren dubbel met Richie en Ivo en dames met Miranda en Elisa, beide werden gewonnen waardoor en een 0-2 voorsprong was. Hierna startten de singels.

Lees verder...
Corona protocol competitie
Teams bondscompetitie
BC Shot 1
BC Shot 2
BC Shot 3
BC Shot 4
BC Shot J1
BC Shot J2
BC Shot J3
Standen bondscompetitie
BC Shot 1
3e plaats
BC Shot 2
5e plaats
BC Shot 3
2e plaats
BC Shot 4
7e plaats
BC Shot J1
1e plaats
BC Shot J2
7e plaats
BC Shot J3
4e plaats
Lidmaatschap
Klik hier voor meer informatie voor nieuwe leden of klik hier voor informatie over het opzeggen van het lidmaatschap.
Login
Login