Sponsorkliks
BC Shot 4 Kampioen Mini-Competitie 2018
05/06/18 16:45u Voor de eerste keer in je badminton loopbaan competitie spelen en nog kampioen worden ook?! Dat is alleen voor echte toppers weggelegd!

Bas van Loon, Lieke Gans, Tijn Tempelaars en Niek Kemmeren zijn na een klein jaar intensieve en serieuze training in maart begonnen aan de eerste competitie in hun jonge en korte badminton loopbaan. Door hun serieuze trainingen en gezegend met de badminton genen van hun ouders hebben deze talenten nog een mooie carrière in het vooruitzicht!
Er werd competitie gespeeld tegen opponenten uit Gilze, Prinsenbeek (Zwaluwen) en Oosterhout (BCO).

Na 5 wedstrijden had Shot 4 er vier van weten te winnen en 1x gelijk gespeeld.
Juist de tegenstander waar gelijk tegen gespeeld was, was tevens de laatste tegenstander van de competitie. In het hol van de leeuw, in Prinsenbeek, moest Shot 4 minstens gelijk spelen maar nog liever winnen om geheel zeker te zijn van het kampioenschap. Nadat de enkelpartijen gespeeld waren stond er een spannende 2-2 op het scorebord. Na de dubbelpartijen was het nog steeds zeer spannend. De stand was 3-3 en de gemengd-dubbel partijen moesten een beslissing brengen. Ook hier was een winstpartij en een verliespartij voor Shot te noteren. Eindstand was dus 4-4, wat betekende dat Shot 4 Kampioen van minicompetitie in hun categorie was geworden.

Deze kampioenen gaan 16 juni nog de strijd aan met de winnaar van de andere poule in hun categorie! Dit zal gespeeld worden in de Tilburgse sporthal T-kwadraat.We wensen de heren en dame van Shot 4 alvast veel succes maar vooral plezier toe met deze uitdaging!

Ga terug