Sponsorkliks
Dubbel weekend voor BC Shot 1 in de eerste divisie!
10/10/16 22:24u Afgelopen weekend heeft BC Shot 1 een dubbel weekend gespeeld. Zaterdag moest het team afreizen naar Landgraaf om hier om 19.00u uur ’s avonds te spelen en zondag moesten ze om 13.00u uit spelen in Den Bosch. In totaal hebben ze 6 punten naar zich toe weten te trekken!

Zaterdagmiddag is het team bij elkaar gekomen om met elkaar een warme lunch te eten, waarna ze zijn gaan rijden naar BC Trilan in Landgraaf. Er werden veel spannende wedstrijden gespeeld. Maaike van der Veer en Miranda van Loon wisten de damesdubbel te winnen in 3 sets en ook Richard Gans won zijn herenenkel in 3 sets! Mark en Richard maakten het in de eerste set van hun dubbel nog heel spannend, maar wisten uiteindelijk ook dit punt te pakken met een eindstand van 26-24.
Met een tussenstand van 3-3 werd vertrouwd aan de mixen begonnen. Helaas verloren Mark en Miranda in 3 sets hun mix. Richard en Romy wisten wel nog een puntje binnen te halen. Met een tevreden uitslag van 4-4 werd er weer terug gereden naar Dongen, om na een nachtje te slapen weer door te gaan naar de volgende wedstrijd!

Op zondag 9 oktober om 11.30u zat het team weer in de auto op weg naar BCH in Den Bosch. Hier wist BC Shot helaas minder punten mee naar huis te nemen. Richard en Mark hebben een geweldig spel geleverd en hebben hun dubbel samen weten te winnen. Ook Romy heeft de damessingel naar zich toe weten te trekken. Met een 2-6 als eindstand waren de gevoelens wisselend. Met standen als 19-21, 17-21 en meerdere 3 sets, baalt BC Shot 1 ervan dat het dan net de verkeerde kant op valt.. Het wordt eens tijd dat de puntjes de goede kant op gaan vallen! Want tegenstand bieden ze wel, maar telkens net verliezen blijft niet leuk.

Met twee vrije weekenden in het vooruitzicht bereidt BC Shot 1 zich voor op de volgende wedstrijden. Samen gaan ze ervoor zorgen om weg te komen van de laatste plek!

Ga terug