Sponsorkliks
BC Shot 2 speelde tegen BC Gilze 1
23/09/18 20:00u Op zondag 23 september was het tijd voor de tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Na een explosieve start van vorige week bij BC Shot 2, ging het deze week helaas wat minder goed.

We startten met de heren dubbel, Frank Verschuren en Job Duffhues speelden tegen Niels Oomen en Rodney Spruijt. Ze begonnen goed, maar helaas lukte het hen niet om dit vast te houden. In de damesdubbel streden Denise Vermeer en Nicole Verschuren tegen Maaike van der Veer en Evelien Stokkermans. De eerste set verloren zij helaas net en de tweede set ging te snel aan hun neus voorbij.

Tijdens de enkels streed Liesbeth Tillemans tegen Evelien Stokkermans, Job Duffhues tegen Rodney Spruijt, Denise Vermeer tegen Sandy van Trier en Frank Verschuren tegen Niels Oomen. Helaas kon BC Shot hier geen punten in de wacht slepen, maar er zaten toch een aantal hele spannende momenten tussen!

Als laatste werden de mixen gespeeld, Liesbeth Tillemans en Frank Verschuren tegen Niels Oomen en Sandy van Trier, en Job Duffhues en Nicole Verschuren tegen Rodney en Maaike. Helaas bleek BC Gilze ook hier een maatje groter te zijn, maar we hebben ons best gedaan! De motivatie is er nog steeds en de sfeer zit er goed in, volgende week gaan we weer puntjes sprokkelen!

De uitslagen van alle teams van BC Shot kun je vinden op onze website www.bcshot.com!

Ga terug