Sponsorkliks
Shot 3 herpakt zich met een verdiende 5-3 overwinning tegen BCO
30/09/18 20:40u Zaterdag 29 september was het dan zo ver, de eerste uitwedstrijd van het seizoen stond op het programma. Gezien de nederlaag van vorig weekend had BC Shot 3 nog wat goed te maken. Doordat Fleur Habets nog steeds geblesseerd is, was Denise Vermeer uit team 2 zo vrij om ons te vergezellen tijdens deze pot.

Zoals gewoonlijk gingen we van start met de dubbels. De dames, Ellen Verschuren en Denise Vermeer hadden aan 2 sets voldoende om de dames van Oosterhout aan de kant te zetten. De eerste set was nog spannend maar werd met 20-22 gewonnen, de tweede set liep wat vlotter en werd met 13-21 gewonnen.

De heren Ivo de Beer en Richie de Leeuw hadden echter wat meer problemen. De eerste set werd nog gewonnen met 17-21, maar de tweede set werd 21-19 voor BCO. Een derde set was nodig om deze wedstrijd te beslissen. Mede dankzij een puike conditie van de Ivo en Richie werd de derde set met 15-21 gewonnen door Shot waardoor een 0-2 voorsprong op het formulier stond.

Na de dubbels is de volgorde van de wedstrijd enigszins aangepast, de gemengddubbels werden hierna gespeeld zodat onze vedette Ellen haar team met de welbekende Dongense Dorpsquiz nog kon ondersteunen.

Zodoende startten Ivo en Ellen de mix, een zogeheten kraker te noemen. De eerste set eindigde in 21-15 voor Oosterhout. In de tweede set zette BC Shot aan en dat resulteerde in een mooie 14-21 voor Ellen en Ivo. Wederom een driesetter voor Ivo dus. Deze set kon alle kanten op, helaas voor BC Shot eindigde deze set in 28-26 in Oosterhouts voordeel. De tweede mix van Nicole Zijlmans en Richie was gelukkig niet zo spannend. In twee sets was BC Shot te sterk voor Oosterhout, 17-21 en 16-21. Een 1-3 voorsprong voor Shot waarna de singles nog allemaal gespeeld moesten worden.

Daar waar Ellen ons verliet en ons nog een paar bemoedigende woorden toesprak, was Ivo van start gegaan met de tweede heren enkel. Alsof Ivo nog niet genoeg had gerend, dacht hij heel vrolijk na om nogmaals een driesetter te spelen. De eerste set werd 21-18 voor Oosterhout, de tweede set was Ivo te machtig en hij won deze met 15-21. In de derde set zag je de krachten bij Ivo vergaan en helaas verloor hij de derde set met 21-14.

De damessingle van Denise verliep wat vlotter. Zij won relatief eenvoudig van haar opponent, 13-21 en 10-21. Ook Richie had minder moeite met zijn single. In twee sets werd de klus geklaard, 12-21 en 16-21.

De laatste single was van Nicole. Helaas kon ze niet goed onder de druk van de tegenstander uitkomen. De Oosterhoutse dame bleek in twee sets te sterk, 21-14 en 22-20. Zodoende werd de eerste uitwedstrijd van het seizoen ook direct de eerste uitzege van het seizoen, 3-5 voor Shot.

Volgend weekend wordt de competitie weer hervat met een thuiswedstrijd. BC Shot 3 bedankt Denise voor het invallen en bedankt eveneens de support van Fleur en Opa de Wolf, die ons kwamen steunen bij de eerste uitwedstrijd van het seizoen.


Ga terug