Sponsorkliks
BC Shot wint prijzen tijdens de Brabantse Kampioenschappen!
25/11/18 19:37u Dit weekend heeft een aantal spelers van BC Shot mee gedaan aan de Brabantse Kampioenschappen, waaronder Frank Verschuren, Job Duffhues, Jorn van Hooijdonk, Iris van Leijsen en Romy Peeters.

Job en Frank hebben in de herendubbel in de categorie 4 goed staan spelen, maar wisten het helaas net niet tot de halve finale te halen. In een spannende derde set verloren zij helaas met 21-17. Ook verloor Job net zijn herenenkel in de derde set, waardoor hij de kwart finale niet wist te behalen.

Jorn heeft ook meegespeeld in de herenenkel in de categorie 4. Helaas trok hij net aan het kortste eind en verloor hij zijn wedstrijd in de derde set.

In de categorie 1 hebben Romy Peeters en Iris van Leijsen het tot de finale van de dames dubbel geschopt. Helaas verloren zij deze, maar een mooie tweede plek is binnen!

Iris van Leijsen en Matthieu van der Velden hebben samen in de gemengddubbel de halve finale weten te bereiken. Wederom een spannende drie setter, die helaas werd verloren met 20-22.

Romy Peeters was in haar singel niet sterk genoeg waardoor zij in de derde set helaas verloor en door middel van het afvalsysteem niet verder wist te komen.

Als klapper van het weekend is Iris van Leijsen Brabants Kampioen 2018 geworden in de dames singel in de categorie 1. Een hele knappe prestatie die zij dubbel en dwars heeft verdiend! In de finale wist ze overtuigend in twee sets het kampioenschap binnen te halen!

Iedereen van harte gefeliciteerd met deze mooie prestaties!

Ga terug