Sponsorkliks
BC Shot 1 pakt punten bij BC Duinwijck
11/12/18 23:27u Op zaterdag 8 december speelde het 1e team van BC Shot in Haarlem tegen BC Duinwijck; een zeer belangrijke wedstrijd aangezien beide teams evenveel punten hebben verzameld tot nu toe.
Helaas konden Romy Peeters, door ziekte, en Richard Gans, door een blessure niet mee, dus vertrokken het team om 12.00u met de overige spelers naar Haarlem: Mark Verschuren, invaller Joery van der Horst, Iris van Leijsen en Miranda van Loon.


Daar eenmaal aangekomen, stond het team twee onaangename verrassingen te wachten; er was maar 1 baan beschikbaar, en de tegenstander had zich versterkt met een invalster welke meermaals Nederlands Kampioen is geworden in het verleden.

Met goede moed, startten de wedstrijden. De herendubbel van Mark en Joery, en de damesdubbel van Miranda en Iris werden beiden helaas in twee sets verloren. Joery mocht meteen zijn single spelen, en na drie spannende sets verloor hij de wedstrijd helaas net met 21-19 in de derde set. Iris speelde als eerste dame en haalde de winst in drie sets knap binnen! De tussenstand was: 1-3.
Mark verloor zijn single helaas in twee sets en Miranda, die singelde omdat Romy niet mee kon doen, gaf alles wat ze had en wist daarmee zelfs de winst in drie sets binnen te halen! Een knappe prestatie van beide dames.

De mixen waren verdeeld; Iris en Joery verloren in twee sets, en Mark en Miranda wonnen na een spannende wedstrijd na 21-19 in de derde set. Na een drankje was het team om 20.00u weer thuis, met drie extra punten in de tas!

Ga terug