Sponsorkliks
BC Shot goed vertegenwoordigd tijdens de Nederlandse Veteranen Kampioenschappen
02/04/19 19:12u Op 30 en 31 maart 2019 zijn in Amersfoort de Nederlandse Veteranen Kampioenschappen (NVK) gehouden! Aan dit toernooi mag iedereen mee doen vanaf 35 jaar, in de gebruikelijke categorie├źn: HD, DD, GD, HE, DE. Er is geen specifieke speelsterkte, het is gebaseerd op de leeftijd van de spelers waarbij je je altijd mag inschrijven voor een lagere leeftijdscategorie.

Vanuit BC Shot heeft een aantal leden meegedaan; Miranda van Loon speelde mee in de DD en GD, beide onderdelen met een partner van een andere club.
Jorn van Hooijdonk deed mee in de HE. Ferenc Schara deed mee in de HD met zijn broer en Ad Verhoof mag natuurlijk niet ontbreken, hij speelde wederom mee in de HE.

De resultaten mogen er ook zeker zijn! Dat leverde een mooie serie foto's op.

Ad Verhoof heeft de 1e plaats gewonnen in de HE 70!! Ferenc heeft samen met zijn broer de 2e plaats gewonnen in de HD 45 en Jorn van Hooijdonk heeft een mooie 3e plaats veroverd in de ME 50.
Miranda van Loon viel helaas niet in de prijzen, maar gaat volgend jaar voor revanche!

Mocht je alle uitslagen willen bekijken, kijk dan even op http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=2221E2B2-6397-4C5B-A1F6-1E59EA50E1C3

Ga terug