Sponsorkliks
BC Shot 1 wint met 5-3 van BC Mariken
17/09/19 23:12u Zondag 15 september was het dan zover, de eerste competitiewedstrijd van het seizoen werd gespeeld! Team 1 was er helemaal klaar voor en had er erg veel zin in! Thuis werd de wedstrijd gespeeld tegen BC Mariken uit Nijmegen.

Team 1 ging gelijk goed van start en won zowel de herendubbel als de damesdubbel. Met een 2-0 voorsprong werden de eerste singels gespeeld.

Mathieu speelde een spannende 3-setter en wist de overwinning naar zich toe te trekken. Romy begon sterk maar verloor haar singel helaas in 2 sets. Tussenstand op dit moment was 3-1. De tweede singels werden gespeeld door Jeroen en Miranda. Jeroen speelde een zeer sterke singel en won de wedstrijd in 2 sets. Miranda won haar eerste set, maar verloor helaas net de 2de set waardoor er een 3de set werd gespeeld.

Het ging heel gelijk op en punt voor punt bleef de stand nagenoeg gelijk. Bij een stand van 16-17 viel Miranda met veel pijn op de grond. Ze greep gelijk naar haar knie en kon zich nauwelijks bewegen. Na enige tijd kreeg ze weer wat beweging in haar knie, maar het zag er niet goed uit! Wordt ongetwijfeld vervolgd.

De singel werd niet meer verder gespeeld. De mix kon hierdoor ook niet gespeeld worden en is opgegeven. Richard en Romy gingen nog wel aan de slag om een puntje binnen te halen zodat ze alsnog met een winst de wedstrijd konden afsluiten. En dat deden ze dan ook. De eerste set werd gewonnen door Richard en Romy. De tweede kwamen ze meer onder druk en verloren ze. In de derde waren ze weer helemaal terug en wonnen ze de wedstrijd!

In totaal is de eindstand 5-3 geworden. Een erg mooie prestatie met 2 wedstrijden die zijn opgegegeven. Met zijn allen hopen we dat de uitslag voor Miranda mee zal vallen en dat we snel weer als compleet team kunnen spelen!

Ga terug