Sponsorkliks
Einde bondscompetitie 2018-2019
12/02/19 10:54u Op zondag 10 februari zijn bij BC Shot in De Salamander de laatste wedstrijden gespeeld van de Bondscompetitie 2018-2019.

BC Shot 1 speelde tegen BV Almere. Waar zij de vorige keer gelijk speelden, pakten ze vandaag de winst met 5-3! Deze zege zorgt er voor dat ze voldoende punten hebben behaald om in de 2e divisie te mogen blijven spelen komend seizoen. Een erg knappe prestatie!

BC Shot 2 speelde tegen BC Olympia 56, uit het Limburgse Tegelen. De vorige keer verloren zij met 0-8, vandaag ging het iets beter. Ze wisten namelijk 2 punten te pakken! Met een eindstand van 2-6 eindigden ze helaas onderaan in de poule, waardoor ze volgend jaar punten gaan pakken in de vierde divisie!

BC Shot 3 speelde vandaag tegen BC Alouette. Zij sloten het seizoen mooi af met een gelijkspel 4-4. Hiermee staan ze uiteindelijk precies in het midden van de poule, op een mooie 4e plaats! Volgend jaar spelen zij dus weer in de 5e divisie.

BC Shot 4 sloot het seizoen af tegen BC Robad. Nou hadden zij natuurlijk al de bijzonder knappe prestatie behaald om twee wedstrijden voor het einde van het seizoen al kampioen te zijn! Maar nu kunnen zij ook aan dit lijstje toevoegen dat ze kampioen zijn geworden door élke wedstrijd te winnen! Ontzettend knap. Met een laatste winst van 8-0 was er ook geen twijfel mogelijk of zij het kampioenschap hadden verdiend, zeker weten! Dat betekent dat dit team zich volgend jaar zich mag inzetten in de 7e divisie. Gefeliciteerd toppers, en natuurlijk ook gefeliciteerd trainer Ivo van der Heijden! Deze gouden combinatie heeft zijn vruchten zeker afgeworpen.

BC Shot 5 heeft op 27 januari al hun laatste wedstrijd gespeeld tegen BC De Drieschaar. Zij verloren helaas nipt met 3-5, waarmee zij met 2 puntjes verschil helaas nét op de laatste plaats zijn geëindigd.

BC Shot U17-1 speelde hun laatste wedstrijd tegen BC Alouette. Waar zij de vorige keer helaas geen punten wisten te pakken, is er deze week wel een wedstrijd gewonnen, namelijk een herenenkel! Hierdoor staan zij uiteindelijk stevig op een 5e plaats in de poule, waarmee ze hun plek mooi gehandhaafd hebben!

BC Shot U17-2 speelde hun laatste wedstrijd tegen BC Bavel. Ook zij hebben een puntje gepakt door een damesenkel te winnen! Helaas was het niet voldoende om te handhaven in de poule, de andere teams waren ze helaas te sterk af dit seizoen.

Volgend seizoen begint de competitie weer in september 2019. Tot die tijd trainen en spelen we gewoon door, zodat we volgend seizoen weer met volle kracht van start kunnen gaan!

Ga terug