Sponsorkliks
BC Shot 2 pakt winst in Geldrop
02/12/19 15:47u Op zondag 1 december was het voor BC Shot tijd voor de eerste wedstrijd van de tweede helft van de competitie. BC Shot 2 reisde af naar Geldrop, waar zij hoopten op een minstens zo goed resultaat als de vorige keer, wat een 5-3 winst was!
Het team bestaat uit de vaste drie heren; Joh Duffhues, Jorn van Hooijdonk en Frank Verschuren. Er zijn ook altijd drie dames in het team, echter heeft Marinka Hack haar kwaliteiten ingezet bij een invalpartij in BC Shot 1. Denise Vermeer en Nicole Verschuren mochten dus beiden een wedstrijd meer spelen dan normaal.

Er werd gestart met de vaste dubbels, Frank en Job in de herendubbel en Denise en Nicole in de damesdubbel. Beide partijen liepen lekker en BC Shot pakte dan ook meteen de eerste 2 punten binnen, beide dubbels zijn gewonnen! 2-0 voorsprong.

Na de dubbels was het tijd voor de enkels. Job, nog warm van de dubbel, startte en maakte het meteen erg spannend. Hij won de eerste set met 21-17, maar in de tweede set behaalde de tegenstander deze score. Uiteindelijk was het dus tijd voor een derde maar beslissende set, die Job heeft gewonnen met 21-15!
De dames hebben de enkels omgedraaid. Waar normaal Denise de eerste damesenkel speelt, heeft dit keer Nicole dit gedaan. En dat pakte gelukkig goed uit, zij won haar enkel overtuigend in twee sets, met 21-16 en 21-15.

Met een mooie 4-0 voorsprong, was het tijd voor de enkels van Jorn en Denise. Jorn begon sterk met een 21-17 winst, maar wist dit helaas in de tweede set niet vast te houden. Ook bij hem moest er een beslissende derde set gespeeld worden, die hij helaas heeft verloren met 21-10.
Denise had in haar eerste set wat moeite met het spel van de tegenstander, maar won juist in de tweede set. Ook bij haar kwam die allesbeslissende derde set; en die won zij op het nippertje met 21-19!

Een mooie tussenstand van 5-1 is een feit en een mooi moment om aan de mixen te beginnen. De vorige keer waren beiden mixen gewonnen door BC Shot, dus de verwachtingen waren hooggespannen. Jorn en Nicole waren als eerste klaar; zij hadden wind tegen in de eerste set, herpakten zich in de tweede set en wonnen, maar verloren helaas de derde set met 21-18. Een ontzettend zuur einde van de partij.
Denise en Frank waren op dat moment nog bezig, en hadden de eerste set overtuigend gewonnen met 21-10 , echter verloren zij de tweede set met 21-18. Ook bij hen was er een spannende derde set aangebroken, maar helaas verloren ook zij deze nipt, met 21-19.

Ondanks de teleurstellende mixen vanuit BC Shot, is een 5-3 winst toch binnen! Toevallig eenzelfde uitslag als de vorige keer tegen deze tegenstander. Een mooi begin voor de rest van de competitie!


Ga terug