Sponsorkliks
BC Shot 3 pakt de winst!
16/12/19 14:11u Zondag stond een spannende wedstrijd tegen Reeshof op het programma. De uitwedstrijd in september werd met 5-3 verloren. In tegenstelling tot de vorige ontmoeting, was Richie weer aanwezig. Hierdoor kon de herendubbel weer in de vaste samenstelling aantreden. In een driesetter werd de tegenstander verslagen. Bij de dames was Ellen afwezig. Dit betekende dat Nicole en Ilse voor de dubbel aan moesten treden. In een goede wedstrijd, werd helaas in de 3e set met 17-21 verloren.

Guido begon met de heren enkel en speelde zijn tegenstander van de baan. Daarna begon Nicole aan haar dames enkel. Na een spannende eerste set die ze verloor met 22-24 ging de 2e set moeizamer en verloor ze in 2 sets.

Richie begon voortvarend aan zijn enkel en won in 2 sets zijn partij. Ilse speelde deze keer 2e dame en die keuze pakte goed uit, want ze won in een spannende 3-setter.
Daarna werd er begonnen aan de mixen. Guido en Nicole hadden het moeilijk met hun tegenstanders en verloren helaas. Ivo en Ilse mochten voor de 3e keer samen mixen. De vorige keer werd er gewonnen in de mix tegen Reeshof en ook deze keer waren ze de bovenliggende partij. Na een zware eerste gewonnen set, wonnen ze de tweede set met gemak!

Hierdoor ging BC Shot 3 er met de overwinning van 5-3 vandoor!

Ga terug