Sponsorkliks
Shot J1 maakt het spannend!
04/10/20 16:48u Shot J1 had vandaag de thuiswedstrijd tegen RBB uit Breda op het programma staan. Aan de stand in de poule was te zien dat dit een pittige wedstrijd zou gaan worden. RBB stond namelijk 1 plaatsje hoger in de poule. Om klokslag 13u ging het los; we begonnen met de dames- en herendubbel.

Tara en Lieke hadden het erg zwaar tegen de dames van RBB. De wedstrijd ging dan ook verloren met 10-21 en 14-21. Bij Frodo en Niek was het een stuk spannender tegen de heren van RBB. Helaas werd de wedstrijd uiteindelijk in een 3 setter verloren, 21-12 ; 14-21 en 10-21.

Na de dubbelpartijen startten de Heren enkel partijen.
Frodo speelde een zeer spannende wedstrijd en knokte voor elk punt. Hij had de eerste set dan wel verloren maar had goed op de zwakke punten van zijn tegenstander gelet en ging in de 2e set op zoek naar de winst maar kwam net iets te kort, 13-21 ; 23-25. Bij Niek was het niet minder spannend. De eerste set ging nipt verloren met 19-21 maar het was heel duidelijk dat de conditietraining van trainer Richard zijn vruchten begint af te werpen. De 2e en 3e set ging Niek erop en erover 21-11 ; 21-15. Op dat moment hadden we in ieder geval de eer gered door 1 wedstrijdpunt binnen te slepen.

Tara en Lieke waren daarna aan de beurt om hun enkel te spelen.  Zoals ook bij de damesdubbel te zien was, waren de dames van RBB net een tandje beter.
Waar het team wel erg trots op kan zijn is de vechtlust van alle spelers en in dit geval de dames in het bijzonder. Er werd geen punt weggegeven! Uiteindelijk werden de wedstrijden wel verloren maar het was zeer vermakelijk om naar te kijken.

Als laatste werden dan de mixpartijen afgewerkt. Frodo en Lieke maakten er weer een spannende pot van (1 van de setstanden was weer 23-25!) maar verloren toch in 2 sets. Niek en Tara deden toch nog iets terug om de pijn van het verlies te verzachten en wonnen hun mix. Eindstand dus 2-6 in het nadeel van BC Shot!

Een speciaal bedankje voor teamlid Tijn, die ondanks zijn blessure een zeer trouwe supporter is en iedere wedstrijd tot nu toe aanwezig is geweest! Zijn rentree is aanstaande, we verwachten hem volgende week weer te kunnen aanmoedigen tijdens een herendubbel of mix!

Ga terug