Sponsorkliks
BC Shot 2 wint met 7-1 van Ribad
15/11/21 10:45u Vandaag mocht Shot 2 's ochtends naar het altijd zonnige Ridderkerk om te spelen tegen Ribad 2.

De wedstrijd begon met de dubbels, zowel de dames als de heren van Shot wonnen in 2 sets, de eerste punten waren binnen. Daarna gingen de singels van start.

Als eerste Denise en Job. Denise wilde graag extra lang op de baan staan en maakte er een 3 setter van. Gelukkig wist ze nog wel de winst te pakken. De singel van Job was korter en hij pakte de winst in de gebruikelijke 2 sets.

Tussenstand: 4-0 voor Shot, dat kan bijna niet meer fout gaan. De tweede singels werden gespeeld door Ilse en Guido. Ilse deed er nog een schepje bovenop en maakte er een ware marathon wedstrijd van. Helaas kon ze aan het eind de wedstrijd niet naar haar toe trekken. Guido had ook een lastige tegenstander en maakte het zichzelf ook lastig door 3 sets te spelen. Hij won uiteindelijk zijn singel voor een tussenstand van 5-1.

Vervolgens begonnen we aan de laatste wedstrijden van de dag, de mixen. De eerste mix mochten Ilse en Guido spelen. Zij hadden aan 2 sets genoeg om de wedstrijd te winnen. De laatste wedstrijd was de mix van Denise en Job, door pure wilskracht wisten zij in een knappe 3 sets deze wedstrijd ook te winnen.

Een mooie 7-1 winst vandaag dus, en dat alles terwijl Frank op vakantie op het strand lag...

Ga terug