Sponsorkliks
Competitie is hervat: BC Shot 1 speelt uit tegen Stuban
13/02/22 15:13u Vandaag was het eindelijk weer zo ver, de competitie is hervat. BC Shot 1 trapt het gelijk goed af met een uitwedstrijd in Nijmegen tegen Stuban.

Vanochtend in alle vroegte verzamelde het team bij De Salamander om vervolgens samen richting Nijmegen te rijden.

Om 10 uur zijn de eerste twee dubbels gespeeld. Zowel de vrouwen als de mannen winnen de wedstrijd! Bij de vrouwen ging dit vrij gemakkelijk in twee sets. De mannen hadden het zwaarder en speelde 3 sets en wonnen de derde overtuigend! 2-0 voor na twee wedstrijden, Let’s go!

Evelien en Matthieu gingen vervolgens de baan op voor de singel. Evelien wint haar wedstrijd in twee sets. Bij Matthieu was het een stuk spannender, maar hij weet wel de wedstrijd in de derde set te winnen! Een succesvolle revanche!

Vervolgens gingen Richard en Romy de baan op. Richard begon sterk en won de eerste set. De tweede verloor hij helaas en ook in de derde set wist hij het spel niet naar zich toe te krijgen. Helaas verliest Richard zijn singel. Romy moest lang op gang komen en verloor haar eerste set. Gelukkig kwam ze steeds beter in het spel en won ze de tweede en derde set. Tussenstand ondertussen 1-5 voor BC Shot.

Met nog 2 mixen te gaan kan BC Shot op een eindstand uitkomen van 1-7. Daar zijn ze voor gegaan en met succes! Mark en Miranda en Richard en Romy winnen de mix in drie sets!

Met een eindstand van 1-7 is het seizoen heel goed hervat en is het team trots op de 7 punten! Nog 3 wedstrijden te gaan tot het einde van het seizoen!


Ga terug