BC Shot J2 speelt 3-3 tegen Reeshof J2

Nieuwsbericht afbeelding BC Shot

Justin mocht de spits afbijten met zijn enkel. Twee spannende set die gelijk opgingen. Justin kon bij beide sets de winst naar zich toetrekken. Ondertussen stonden ook Julia en Fenne samen op de baan. Zij stonden tegen twee krachtige spelers met een goede smash. De meiden hadden 3 sets nodig om het tweede punt voor Shot binnen te halen. Hierna mocht Julia gaan enkelen en mochten Fenne en Olivia gaan dubbelen. Julia moest opstarten en verloor haar eerste set. De tweede kwam ze ijzersterk terug en wist ze te winnen. De derde set kon ze net niet herpakken wat ze in de tweede set wel kon en verloor net.

Voor Fenne en Olivia waren de tegenstanders een net te sterk. Zij verloren hun wedstrijd in drie sets. De eerste set wisten ze te winnen, maar de tweede set werd met 22 – 20 net verloren. De derde set hebben ze net niet hun kant op kunnen trekken met maar 2 punten verschil.

Olivia speelde een sterke single en wist weer een mooi punt binnen te slepen. Ze had hier maar 2 sets voor nodig en ze wist het spel goed te controleren. Als laatste dubbel mochten Julia en Justin weer aan de slag. Voor Julia en Justin waren de tegenstanders net een maatje te sterk en verloren met 2 sets.

 

Proefles

Neem eens een proefles.

Proefles

Sponsoren