Recreanten

Onze recreanten

Bij onze recreanten draait het vooral om het genieten van het spel badminton. Het niveau van de spelers is heel divers van beginners tot en met oud competitie spelers. Bij BC Shot kun je spelen met gelijkgestemde mensen. Ook zijn er soms trainingen beschikbaar om je techniek en vaardigheden te verbeteren. Zo wordt badminton niet alleen een leuke hobby, maar ook een goede manier om in beweging te blijven.

Een proefles is altijd mogelijk!

Proefles
Over BC shot afbeelding

Bekijk onze speeltijden

Onze recreanten badmintonnen bij de Salamander in Dongen. Wanneer je niet weet waar het is kun je eenvoudig je route plannen via onderstaande route knop.

Er wordt op maandag- en woensdag-avond gespeeld. Op maandag worden er eerst drie rondes gemixt gespeeld. Dat wil zeggen dat je naam willekeurig ingedeeld word. Hierdoor kan het zijn dat je met ervaren en minder ervaren spelers staat te spelen. Wij vinden dit een goede manier om elkaar wat beter te leren kennen.

Kom je voor een proefles of voor de eerste keer badminton spelen? Meld je dan bij de contactpersoon.

Route Contactpersoon

BC Shot training
Maandag
 • 3 Rondes willekeurig
  20:00 - 21:00
 • Vrij spelen
  21:00 - 22:30
BC Shot training
Woensdag
 • Vrij spelen zaal 2
  20:00 - 21:30
 • Vrij spelen zaal 1
  21:30 - 22:30

Wat betaal je als recreant?

Bij BC Shot wordt de contributie per kwartaal afgeschreven. Wil je stoppen met badminton? Dan kan dat natuurlijk door contact met ons op te nemen.

Recreant veren
 • € 105,10 per kwartaal / € 35,03 per maand
 • Recreant veren extra informatie.

  Lees meer

Recreant nylon incl. competitie
 • € 76,11 per kwartaal / € 25,37 per maand
 • Recreanten die ook competitie spelen.

  Lees meer

Recreant nylon excl. competitie
 • € 71,18 per kwartaal / € 23,73 per maand
 • Recreanten die met kunststof shuttles spelen.

  Lees meer

Schrijf je in!

Word de beste versie van jezelf met onze badmintonvereniging! Ontdek de voordelen van het spelen in een team, verbetering van je techniek en de gezelligheid van de vereniging.

Meld je nu aan en word deel van onze badminton familie. We zien je graag bij BC Shot.

Kleding en benodigdheden

Badminton is een snel en veeleisend spel en daarom is het belangrijk om de juiste kleding en racket te hebben. Een goede badmintonoutfit bestaat uit een ademende en flexibele stof die bewegingen ondersteunt. Schoenen zijn heel erg belangrijk, zoek naar schoenen met goede grip en ondersteuning voor de enkels.

Het racket speelt een belangrijke rol in het spel, er zijn verschillende soorten rackets beschikbaar voor verschillende niveaus van spelers. Voor beginners wordt vaak aangeraden om een racket te kiezen met een grotere sweet spot (het gebied op het racket waarmee je de shuttle kunt raken met de meeste kracht) en een lichtere balans voor meer controle. Het is aan te raden om een racket te proberen voordat je het koopt en advies te vragen aan een ervaren speler of coach. Shuttles worden door BC Shot verzorgd.

Wil je weten wat de Spelregels zijn tijdens het spelen van badminton?

De spelregels
Klub kleding

Wil jij een proefles?

Wil jij graag badminton spelen maar weet je niet waar te beginnen? Of heb je al ervaring maar wil je je techniek verbeteren? Dan is onze gratis proefles echt iets voor jou! Onze ervaren trainers zullen je de fijne kneepjes van het spel leren en je helpen om je techniek te verbeteren. Bovendien zul je tijdens de proefles ook nieuwe mensen leren kennen die net als jij enthousiast zijn over badminton.

Onze proefles is een geweldige kans om te ontdekken of badminton iets voor jou is. Je zult merken dat badminton een leuke en uitdagende sport is die bovendien ook nog eens goed is voor je conditie. Bovendien is badminton een sociaal spel en een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken.

Contactpersoon

Anita in ’t Groen

Mijn naam is Anita in ’t Groen. Kom je mee spelen, voor een proefles of heb je een vraag? Je kunt bij mij terecht.

Proefles voor recreanten

Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor onze gratis proefles en ontdek de voordelen van badminton!

Onze recreanten vertellen

 

Review Victor Spui

Victor Spui

Mijn Review

Tim van der Zouwen