Contact

Algemeen contact

Heb je vragen over BC Shot of ben je benieuwd of badminton iets voor jou is? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Onze enthousiaste en ervaren trainers staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.

BC Shot biedt een geweldige kans om te genieten van de sport, je techniek te verbeteren en nieuwe vrienden te maken. Wij organiseren vaak trainingen, toernooien en gezellige evenementen waar je deel van uit kunt maken. Onze club is een hechte groep mensen die samen plezier hebben en elkaar steunen.

Daarnaast zijn wij ook altijd op zoek naar nieuwe leden, dus waarom niet eens een proefles volgen? Onze proefles is gratis en biedt je de kans om te ontdekken of badminton iets voor jou is. Wij garanderen dat je na de proefles enthousiaster zult zijn over badminton dan ooit tevoren. Dus neem contact met ons op en stel je vragen, wij helpen je graag verder. Laten we samen badminton spelen en plezier maken!

Route

    20
    Apr

    Geen training jeugd i.v.m. vakantie. Meer informatie