Jeugd

Onze jeugd spelers

Badminton is een populaire sport onder jonge spelers vanwege de dynamische en snelle actie op de baan. De sport vereist een goede conditie, snelheid, coördinatie en techniek. Dit maakt het een uitstekende keuze voor kinderen die op zoek zijn naar een uitdagende en veelzijdige sport.

Badminton biedt jeugd spelers de kans om zich fysiek en mentaal te ontwikkelen, waardoor ze zich zelfverzekerder voelen en hun zelfvertrouwen vergroten. Bovendien kan het spelen van badminton bijdragen aan een gezonde levensstijl en helpt het bij het verminderen van stress.

Badminton is een geweldige sport voor jeugd spelers, omdat het hen de kans biedt om zich fysiek en mentaal te ontwikkelen en tegelijkertijd plezier te hebben.

Ervaar badminton door een proefles te nemen?

Proefles
Over BC shot afbeelding

Locatie en speeltijden

Wij spelen badminton en trainen bij de Salamander in Dongen. Wanneer je niet uit Dongen komt of je niet weet waar het is kun je eenvoudig je route plannen via onderstaande route knop.

Er wordt op maandagavond en zaterdagochtend getraind onder begeleiding van 5 tot 7 trainers. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht.

Kom je voor de eerste keer badminton spelen of voor een proefles? Meld je dan bij de contactpersoon.

Route Contactpersoon

BC Shot training
Maandag
  • Training
    18:30 - 19:30
BC Shot training
Zaterdag
  • Training
    10:00 - 11:30

Contributie

Bij BC Shot betaal je per kwartaal contributie. Wil je stoppen met badminton? Dan kan dat natuurlijk door contact met ons op te nemen.

Jeugd competitie
  • € 64,82 per kwartaal / € 21,61 per maand
  • Je bent jeugdspeler als je jonger bent dan 18 jaar.

    Lees meer

Schrijf je nu in!

Yes!! 🏸 Jij wil lid worden van de gezelligste badmintonclub van Nederland. Sluit je aan bij onze badminton vereniging en speel met plezier! Ontdek de voordelen van het spelen in een team, verbetering van je techniek en de gezelligheid van de vereniging.

Meld je nu aan en wordt deel van onze badminton familie!

Kleding en benodigdheden

Badminton kleding en benodigdheden zijn essentieel voor een optimale prestatie tijdens het spelen. Een goede badmintonoutfit bestaat uit een ademende shirt, shorts of rok en een paar schoenen met goede grip. Bij het kiezen van kleding is het belangrijk om te overwegen of de stof ademend is en hoe goed de pasvorm is.

Daarnaast is een goed badmintonracket essentieel voor de prestatie van de speler. Er zijn verschillende types raketten beschikbaar, afhankelijk van het niveau van de speler en de speelstijl. Shuttles worden door BC Shot verzorgd.

Wil je weten wat de Spelregels zijn tijdens het spelen van badminton?

De spelregels
Klub kleding

Proefles

Badminton is een snelle, uitdagende en veelzijdige sport die geschikt is voor zowel jong als oud. Bij onze badminton proefles krijg je de kans om deze dynamische sport uit te proberen onder professionele begeleiding. Onze ervaren trainers geven je tips en trucs om je techniek te verbeteren en je spelplezier te verhogen. Je zult versteld staan van de snelheid, precisie en concentratie die badminton vereist.

Maak kennis met deze energieke sport tijdens onze gratis proefles. Of je nu een beginner of gevorderde bent, bij ons ben je altijd welkom. Onze groepstrainingen zijn afgestemd op verschillende niveaus, dus je kunt altijd meedoen op jouw eigen tempo.

Naast het verbeteren van je conditie, coördinatie en reactievermogen, is badminton ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en plezier te hebben. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor onze gratis proefles en ontdek de vele voordelen van badminton.

We zien je graag verschijnen voor een gezellige en sportieve ervaring!

Contactpersoon

Miranda van Loon

Mijn naam is Miranda van Loon. Kom je trainen, voor een proefles of heb je een vraag? Bij mij kun je terecht.

Plan je proefles!

Word een badminton pro met onze gratis proefles! Leer van onze ervaren trainers, verbeter je techniek en maak nieuwe vrienden. Meld je nu aan en ontdek de voordelen van badminton.

Gratis proefles beschikbaar, schrijf je nu in!

Spelers van BC Shot aan het woord

Review Julia van der Zouwen

Julia van der Zouwen

Ik ben Lieke, ik ben 13 jaar en zit sinds 2016 op badminton. Mijn vader speelt ook badminton, dus ik ben er praktisch mee opgegroeid. Badminton is echt mijn hobby en ik doe het dan ook met veel plezier bij BC Shot. Ik speel in team Jeugd 1 in de U17 en speel samen met Tara, Niek, Frodo en Ahmed. We zijn nu twee jaar op rij kampioen en gaan volgend seizoen spelen bij de senioren. Hier hebben we heel erg veel zin in!

Lieke Gans
25
Aug

🏖️ 3 juli t/m 18 augustus geen badminton i.v.m. de zomerstop