Competitie

Onze competitie teams

BC Shot heeft diverse competitie teams in verschillende leeftijden en niveaus. We hebben competitieteams voor de jeugd, senioren en recreanten. Van U11 t/m tweede divisie wordt er op dit moment badminton gespeeld bij BC Shot. De recreanten spelen een midweek competitie. Deze wedstrijden worden thuis op de reguliere speelavonden gespeeld en zijn daardoor makkelijk in te plannen.

Maak kennis

Ben jij op zoek naar een nieuwe badmintonclub waar je op je eigen niveau kunt trainen, wedstrijden kunt spelen en hou je van gezelligheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze competitie teams bestaan uit spelers met een vergelijkbaar niveau die iedere week weer met veel passie de badmintonbaan op gaan om het beste uit zichzelf en het team te halen. Wekelijks trainen we met elkaar en tijdens het competitieseizoen spelen we in het weekend een wedstrijd.

Proefles met je nieuwe team

Ben jij nieuwsgierig naar onze club en wil je graag een keertje komen meespelen of wil je gewoon wat meer informatie? Laat dan even je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen en je alles kunnen vertellen over onze competitieteams. Hopelijk zien we je snel!

Momenteel hanteren wij een leden stop voor competitie- en recreant veren-spelers

Contributie competitiespelers

Bij BC Shot betaal je per kwartaal contributie. We hebben onderscheid gemaakt tussen competitie spelen met veren of plastic. Wil je stoppen met badminton? Dan kan dat natuurlijk door contact met ons op te nemen.

Bondscompetitie veren
  • € 128,79 per kwartaal / € 42,93 per maand
  • Je betaald contributie voor het spelen in deze divisie.

    Lees meer

Bondscompetitie nylon
  • € 101,21 per kwartaal / € 33,74 per maand
  • Je betaaldt contributie voor het spelen in deze divisie.

    Lees meer

Inschrijven…

Yes!! 🏸 Jij wil lid worden van de gezelligste badmintonclub van Nederland. Sluit je aan bij onze badminton vereniging en speel met plezier! Ontdek de voordelen van het spelen in een team, verbetering van je techniek en de gezelligheid van de vereniging.

Momenteel hanteren wij een leden stop voor competitie- en recreant veren-spelers

Onze competitiespelers aan het woord

Bij BC Shot kan ik op een hoog niveau spelen, maar staat gezelligheid altijd nog boven prestatie. Dat vind ik belangrijk en dat zorgt ervoor dat ik al jaren bij BC Shot badminton! Er zijn voldoende mogelijkheden om veel te kunnen trainen, maar er zijn geen verplichtingen. Doordat de sfeer op de club zo goed is zijn de prestaties van de teams ook goed. Je zal er nooit alleen voor staan op onze club en dat maakt dat BC Shot mijn clubje is!

Romy Peeters

Review Ference Schara

Ference Schara