Bondscompetitie veren

Ben je een fanatieke badmintonner en zoek je de uitdaging om tegen andere clubs wedstrijden te spelen? Dan hebben wij binnen BC Shot zo'n beetje in alle divisies teams spelen waarvan je wellicht onderdeel kan worden. Samen met onze 4 top-trainers gaan we je kwaliteiten bekijken en zullen zij oordelen op welke niveau jij zou kunnen spelen en in welk team je zou passen, wat uiteindelijk door de hoofd TC bevestigd zal worden.

BC Shot beschikt over vele teams die strijdlustig zijn als ze binnen de lijnen staan, maar waarbij we als BC Shot sportiviteit en plezier vele malen belangrijker vinden dan dat er spreekwoordelijk bloed zal vloeien om de winst binnen te halen. BC Shot staat dan ook bekend om hun sportieve spelers die overal graag gezien worden.

Mocht je onderdeel zijn van een team, dan is de nadrukkelijke wens wel dat je ook deelneemt aan de trainingen die op de woensdagavonden verzorgd worden door onze 4 top-trainers. Trainingen waarbij aandacht wordt besteed aan techniek, tactiek en agility. Onze trainers helpen je graag bij het verder ontwikkelen van je niveau en het fit worden en/of blijven.

Wil je meer informatie of gewoon hartstikke enthousiast geworden? Neem dan even contact met ons op.