BC Shot Mannen 1 wint met 7-1 en wordt kampioen!

Nieuwsbericht afbeelding BC Shot

Zondagmiddag stond de een na laatste wedstrijd van het seizoen voor de mannen van BC Shot M1 op het programma. Bij deze laatste thuiswedstrijd tegen BC Zidewinde stonden Gerard, Ferenc, Sander, Thijs en Roland op het veld. Eerste heer Deivydas was er niet bij aangezien hij deze week in zijn geboorteland Litouwen zit. Na de dik gewonnen wedstrijd vorige week tegen de nummer 2 van de poule, waren totaal 7 punten in 2 wedstrijden voldoende om kampioen te worden.

De eerste dubbel van Sander en Gerard werd na een spannende partij helaas verloren maar Ferenc en Thijs deden wat er van ze verwacht werd, 1-1 na de eerste dubbels. De enkels werden daarna gestart door Gerard en Ferenc, Gerard moest in de tweede set even flink aanzetten, de ‘trainert’ deed wat er van hem verwacht werd. Ook Sander en Roland wonnen hun enkel dus de stand zag er inmiddels goed uit, 5-1 voor BC Shot.

De dubbel van Ferenc en Roland werd eenvoudig gewonnen, dus een 6-1 tussenstand. Gerard en Thijs maakte er toch nog een spannende 3 setter van maar om 15:00 kon er gejuicht worden. De eindstand is 7-1 en dus is BC Shot M1 niet meer in te halen in de poule.
Het eerste jaar in de bondscompetitie voor dit team heeft meteen het kampioenschap opgeleverd, ondanks de langdurige blessures van Jeroen en Ton. Proficiat mannen!

Proefles

Neem eens een proefles.

Proefles

Sponsoren