BC Shot Spelen 2024: Een Dag van Plezier en Competitie

Nieuwsbericht afbeelding BC Shot

De BC Shot Spelen van 2024 waren wederom een groot succes! Dit jaarlijkse evenement, georganiseerd door BC Shot, staat bekend om zijn mix van sportiviteit, plezier en gezelligheid. Het hoofdelement van de dag was natuurlijk de sponsorloop, maar ook dit jaar waren er diverse andere spelletjes waarin deelnemers punten konden verdienen. De strijd tussen de jongens en de meiden zorgde voor extra spanning en enthousiasme onder de deelnemers en toeschouwers.

De Sponsorloop

De dag begon met de traditionele sponsorloop, waarin deelnemers zoveel mogelijk rondjes probeerden te rennen binnen een bepaalde tijd. Het doel was om niet alleen hun eigen uithoudingsvermogen te testen, maar ook om geld in te zamelen voor de club. Met trots kunnen we melden dat er een mooi bedrag is opgehaald dankzij de inspanningen van alle lopers en hun sponsors!

Spijker Poepen

Na de sponsorloop gingen de festiviteiten verder met verschillende spelletjes. Eén van de favorieten was spijker poepen, een hilarisch spel waarbij deelnemers een spijker aan een touwtje om hun middel hebben hangen en deze in een fles moeten laten zakken zonder hun handen te gebruiken. Het vergde niet alleen behendigheid, maar ook een flinke dosis geduld en lachsalvo’s waren dan ook niet van de lucht.

Snoep Happen

Snoep happen, een spel waarbij deelnemers snoepjes uit een bak water moeten vissen met hun mond, was ook een groot succes. Het bleek een uitdagende maar zeer vermakelijke activiteit voor jong en oud. De deelnemers stonden in de rij om hun kans te wagen, en het was mooi om te zien hoe iedereen elkaar aanmoedigde. Dit spel bracht duidelijk de speelse kant van de BC Shot Spelen naar voren.

Zakjes Gooien

Het gooien van zakjes door een scorebord was een ander hoogtepunt. Dit spel vereiste precisie en een vaste hand, en het was indrukwekkend om te zien hoe fanatiek de deelnemers waren. Elk goed gegooid zakje leverde punten op, en de spanning steeg naarmate de scores dichter bij elkaar kwamen.

Jongens versus Meiden

De BC Shot Spelen stonden ook dit jaar weer in het teken van de eeuwige strijd tussen de jongens en de meiden. Beide teams gaven alles om de overwinning binnen te slepen, en de competitie was fel maar vriendelijk. Uiteindelijk ging het niet alleen om het winnen, maar ook om het samen plezier hebben en het versterken van de teamgeest.

Een Geslaagde Dag

Aan het einde van de dag werden de punten geteld en de winnaars bekendgemaakt. De trofee ging dit jaar naar de meiden, die met een kleine voorsprong de jongens versloegen. Maar het belangrijkste was dat iedereen genoten had van een dag vol sport, spel en saamhorigheid. De BC Shot Spelen van 2024 waren wederom een bewijs van hoe sport en spel een gemeenschap kunnen samenbrengen en hoe iedereen, jong en oud, kan bijdragen aan een goed doel terwijl ze plezier hebben.

We kijken nu al uit naar de BC Shot Spelen van 2025!

Proefles

Neem eens een proefles.

Proefles

Sponsoren

25
Aug

🏖️ 3 juli t/m 18 augustus geen badminton i.v.m. de zomerstop