Sponsorkliks
Acceptabele 5-3 winst voor BC Shot 2
10/10/21 20:41u Vandaag stond BC Shot 2 tegen Alouette 3 op het programma. We begonnen met de dubbels, de heren konden in de 1e wedstrijd het ritme niet vinden en verloren deze op onglorieuze wijze. De dames hadden de zin er wat meer in zitten en na 3 sets besloten zij de wedstrijd met een winst voor Shot...

Vandaag stond BC Shot 2 tegen Alouette 3 op het programma. We begonnen met de dubbels, de heren konden in de 1e wedstrijd het ritme niet vinden en verloren deze op onglorieuze wijze. De dames hadden de zin er wat meer in zitten en na 3 sets besloten zij de wedstrijd met een winst voor Shot.

Daarna was het de beurt aan Guido en Ilse om de singels te spelen, beiden konden binnen 2 sets van hun tegenstander winnen. Vervolgens mochten Denise en Frank hun singels proberen te winnen. Met nadruk op proberen. Denise wist haar wedstrijd naar zich toe te trekken met een winst voor Shot, maar Frank had een iets moeilijkere tijd. In 3 sets is deze rasdubbelaar toch van de baan geveegd.

Als laatste werden de mixen gespeeld, Guido en Ilse hebben hun mix met overtuiging gewonnen. De mix van Frank en Denise ging alle kanten op, eerst hadden zij de overhand, daarna de tegenstander. Uiteindelijk verloren ze de mix net, met als resultaat een acceptabele 5-3 winst voor Shot 2.

Ga terug