Sponsorkliks
BC Shot 1 tegen koploper Velo
15/11/21 10:41u BC Shot 1 speelde zaterdag 6 november om 14.00 uur uit tegen de koploper Velo. Een belangrijke wedstrijd in de poule met spannende wedstrijden!Als eerst werden de twee dubbels gespeeld. De dames dubbel werd in 2 sets gewonnen en de heren dubbel helaas in 2 sets verloren.

Op naar de singels. BC Shot was sterk, maar Velo bleek sterken te zijn. Richard Gans heeft toch heel netjes zijn punt binnengehaald door in twee sets te winnen. De dames hebben allebei een spannende drie setter gespeeld, maar helaas net verloren. Ook voor Matthieu was Velo helaas net te sterk.

De tussenstand was ondertussen 2-4 voor Velo. Op naar de mixen, waar Shot altijd erg sterk is. En dat is ook gebleken. Mark en Miranda wonnen dik in twee sets. Richard en Romy hadden het een stuk zwaarder maar wisten toch de derde set naar hun toe te trekken met 27-25.

Uiteindelijk is de eindstand 4-4 geworden. Voor Shot een erg mooie prestatie tegen de koploper! Het team is hierna samen uit eten gegaan om toch even te proosten op de 4 belangrijke punten die ze binnen hebben gehaald!Ga terug