Sponsorkliks
BC Shot 2 pakt wederom de winst!
21/09/20 23:26u Op zondag 20 september was het de beurt voor BC Shot 2 om tegen BV Reeshof 1 te spelen. De samenstelling van BC Shot 2 is deels onveranderd; Job Duffhues, Frank Verschuren en Denise Vermeer zijn nog steeds van de partij! Ilse van der Linde (speelde voorheen elders) en Guido Linders (speelde voorheen in BC Shot 3) zijn het team komen versterken! Guido was dit keer echter op vakantie dus viel Jorn van Hooijdonk bij het team in.

Om 10 uur begonnen de heren dubbel met Frank en Job en dames met Ilse en Denise, helaas werden deze beide verloren en stond Shot achter met 0-2. Hierna startten de singels. Ilse moest tegen een sterke tegenstander en na een goede 2 sets verloor ze helaas. De singel van Job viel gelukkig wel de kant op van Shot en daarmee was het 1-3.

De invaller Jorn speelde een zeer spannende wedstrijd en wist hem knap zijn kant op te trekken. Ook Denise won haar single en daarmee was de stand gelijk met 3-3. De laatste wedstrijden waren de 2 mixen, hierbij was het tot op het laatste moment spannend bij beide wedstrijden, maar uiteindelijk ging Shot er met de zege vandoor. De twee mixen werden gewonnen en de eindstand is een mooie 5-3 over winning voor Shot. Volgende week reizen we af naar Oosterhout voor de volgende wedstrijd.

Ga terug