Sponsorkliks
BC Shot 3 gaat er met winst vandoor in Oosterhout
29/09/20 19:46u Op zaterdagavond 26 september was het de beurt voor BC Shot 3 om tegen BC Oosterhout 2 te spelen. De samenstelling van BC Shot 3 is deels onveranderd: Richie de leeuw, Ivo de beer en Ilse Schroder- Broeders zijn nog steeds van de partij! Miranda van Loon, Jorn van Hooijdonk en Elisa Emmen (voorheen andere teams van shot) zijn het team komen versterken!

Om half 8 begonnen de heren dubbel met Richie en Ivo en dames met Miranda en Elisa, beide werden gewonnen waardoor en een 0-2 voorsprong was. Hierna startten de singels.

Ilse moest tegen een goede tegenstander en na 3 sets verloor ze helaas. De singel van Richie viel gelukkig wel de kant op van Shot en daarmee was het 1-3. Jorn speelde een zeer spannende wedstrijd en wist hem helaas niet zijn kant op te trekken. Ook Elisa verloor haar single en daarmee was de stand gelijk met 3-3. De laatste wedstrijden waren de 2 mixen, hierbij was het spannend bij beide wedstrijden, maar uiteindelijk ging Shot er met de zege vandoor. De twee mixen werden gewonnen en de eindstand is een mooie 5-3 over winning voor Shot. Volgende week hebben we weer een thuiswedstrijd!

Ga terug