Sponsorkliks
BC Shot/BC Gilze wint vandaag overtuigend tegen BC Geldrop!
20/02/22 19:19u Voor BC Shot/BC Gilze 3 was het de eerste wedstrijd na de lock-down van eind 2021. Helaas waren we met afwezigheid van Crista Hooft en Sofie Oprins niet compleet, maar konden we gelukkig terugvallen op Ilse van der Linde van BC Shot 2 als invalster. En daar hadden we een goeie aan.

Tegenstander BC Geldrop 7 keek na de herendubbel, waar Ivo de Beer en Jorn van Hooijdonk de tegenstanders in beide sets onder de 10 konden houden en de damesdubbel van gelegenheidsduo Marieke van den Ouweland en Ilse, al snel tegen een 0-2 achterstand aan. Het begin was gemaakt.

In de herenenkel-partijen hadden zowel Ivo als 1e heer en Jorn als 2e heer aan 2 sets genoeg om de winst binnen te halen. Ook Ilse had de 1e damessingel niet echt veel moeite met haar tegenstandster. Helaas kwam Marieke in de singel niet op tijd op stoom, dat punt ging naar Geldrop. Tussenstand 5-1.

Vastberaden stapten de beide mixen BC Shot/BC Gilze 3 op de baan met als doel om het maximaal haalbare eruit te halen. Jorn en Ilse moesten als 1e mix in de eerste set goed aan de bak, maar de klus werd wel in 2 sets geklaard. Ook Ivo en Marieke konden de winst in 2 sets naar zich toetrekken.

Met de eindstand 7-1 kunnen we zondermeer tevreden zijn. Hoewel we optisch niet meer bovenaan staan doordat de teams niet evenveel wedstrijden hebben gespeeld, liggen we nog altijd op koers voor het kampioenschap in de 5e divisie. En daar gaan we voor!

Ga terug