Sponsorkliks
BC Shot 1 wint met 5-3 van Van Zijderveld
18/09/22 15:24u Het badmintonseizoen is weer gestart! BC Shot 1 zet een knappe prestatie weg en wint de eerste wedstrijd met 5-3 van Van Zijderveld.

Buiten komt het met bakken uit de lucht terwijl BC Shot 1 zich klaarmaakt voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Shot 1 heeft er zin in en is er klaar voor!

De heren en damesdubbels gaan de baan op. Mark en Rodney spelen een spannende drie setter, maar helaas zonder winst. Miranda en Evelien staan sterk te spelen en winnen de wedstrijd in twee sets!

Met een tussenstand van 1-1 worden de eerste singels gespeeld. Romy speelt een drie setter en weet overtuigend te winnen in de derde set. Ook Richard speelt drie sets. Een erg spannende wedstrijd die door Richard net wordt verloren met 22-24.

Ondertussen staat het 2-2. BC Shot en Van Zijderveld zijn aan elkaar gewaagd!

De volgende singels gaan de baan op. Rodney speelt tegen een bekende tegenstander een spannende wedstrijd en wint in twee sets!

Evelien speelt een drie setter, maar ziet iets minder lekker in haar wedstrijd. Helaas verliest ze in de derde set,

Nog steeds gaat het erg goed tegen elkaar op en staat het 3-3. Met nog 2 mixen te gaan kan het nog alle kanten op!

Richard en Romy gaan de baan op voor hun eerste mix van het seizoen en winnen hem overtuigen in 2 sets! Dat heeft ze een goed vertrouwd gevoel!

Ook Miranda en Mark staan goed te spelen, maar hebben het wel iets zwaarder in hun wedstrijd. Opnieuw wordt er een drie setter gespeeld waarbij het spannend blijft tot de laatste punten. Mark en Miranda maken een eindspurt en winnen de wedstrijd!

Met een eindstand van 5-3 wint BC Shot hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Dit geeft vertrouwen voor de rest van de wedstrijden!
Ga terug