Open Dongense 2024 was weer een groot succes!

Nieuwsbericht afbeelding BC Shot

Welkom bij BC Shot! We zijn verheugd om met trots terug te kijken op het Open Dongense Badmintontoernooi van 2024, een evenement dat gekenmerkt werd door spannende wedstrijden, opwindende momenten en een geweldige sfeer.

Gedurende twee dagen hebben spelers van verschillende niveaus en achtergronden elkaar uitgedaagd op de baan, en hebben ze laten zien wat badminton zo’n dynamische en boeiende sport maakt. Van beginners tot ervaren spelers, iedereen heeft bijgedragen aan het succes van het toernooi en heeft het competitieve vuur laten branden.

Een speciale dank gaat uit naar Tim van der Zouwen van @sutedjofotografie, wiens talent en toewijding hebben geleid tot het vastleggen van alle hoogtepunten van het toernooi. De foto’s van beide dagen zijn op onze Facebook pagina beschikbaar om te bekijken en te delen.

Als BC Shot zijn we ontzettend trots dat we dit jaar weer een geweldig evenement hebben kunnen organiseren en om de badmintoncommunity samen te brengen voor twee onvergetelijke dagen vol sportiviteit en passie.

We willen ook al onze deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en competitieve geest, evenals alle vrijwilligers en sponsors die hebben bijgedragen aan het succes van het toernooi.

Of je nu een doorgewinterde badmintonner bent of net begint met spelen, bij BC Shot ben je altijd welkom om deel uit te maken van onze levendige en vriendelijke gemeenschap. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de baan!

Bekijk hieronder de foto’s van het toernooi en herbeleef de hoogtepunten van het Open Dongense Badmintontoernooi van 2024.

Proefles

Neem eens een proefles.

Proefles

Sponsoren