Open Dongense Badmintonkampioenschappen 2023

Nieuwsbericht afbeelding BC Shot

Afgelopen paasweekend op zaterdag 9 en zondag 10 april zijn de Open Dongense Badminton Kampioenschappen gespeeld in de Salamander in Dongen. Wij zijn nu nog steeds aan het nagenieten van een zeer succesvol toernooi met heel veel leuke wedstrijden!

Twee dagen lang stond De Salamander in Dongen in het teken van badminton. Met ruim 200 aanmeldingen was het een druk bezocht toernooi. Van beginners (die niet op badminton zitten) tot aan eerste divisie spelers, op alle niveaus zijn er wedstrijden gespeeld. En spannende wedstrijden. Er zijn ontzettend veel drie setters gespeeld waarvan de toernooicommissie het soms wel even warm kreeg, want uitlopen dat willen we natuurlijk niet! Maar al met al is het allemaal erg goed verlopen en willen wij iedereen die dit jaar weer mee heeft gedaan bedanken voor de gezelligheid en sportiviteit. Wij kijken er nu al naar uit om jullie volgend jaar weer te zien! 🏸

Ook willen wij onze toernooicommissie dit jaar weer bedanken voor alle wedstrijden die weer strak zijn ingepland.

Heb je zelf nog feedback voor onze toernooicommissie? Dan horen wij dit graag zodat we ons toernooi kunnen blijven verbeteren! Laat je feedback weten stuur je dit naar pr@bcshot.com dan gaan wij ervoor zorgen dat we de feedback meenemen voor volgend jaar!

Bedankt iedereen en tot volgend jaar!

Proefles

Neem eens een proefles.

Proefles

Sponsoren