Spelers van BC Shot slepen medailles binnen bij Kent masters Gold

Nieuwsbericht afbeelding BC Shot

Afgelopen weekend zijn Ad Verhoof, Rowan Schara, Quint Hofman en Miranda van Loon met een grote groep Nederlandse spelers afgereisd naar Engeland. Ad mocht op vrijdag de spits afbijten. Hij startte met de mannen enkel in de 75+ klasse. Na een aantal zware en mooie potten, heeft Ad een gouden medaille weten te behalen. Op dag 2 mochten alle 4 de spelers gaan dubbelen. Rowan en Quint speelden samen in de 45+ klasse. Die hebben helaas de poule wedstrijden niet allemaal kunnen winnen, dus zij waren niet door naar de finale ronde. Miranda speelde in een poule van 5. Zij wist samen haar partner een mooie tweede plaats te behalen. Ook Ad heeft een dubbel gespeeld. Hij speelde in een lagere leeftijdscategorie. Hij en zijn partner hebben gestreden, maar verloren een zware drie setter waardoor ze niet door waren naar de finale. Op dag 3 waren alle mixen gepland. Voor Ad zat het toernooi erop. Rowan heeft samen met zijn partner 3 spannende wedstrijden gespeeld, maar helaas alles 3 de wedstrijden in 3 sets verloren waaronder de tweede geplaatste. Quint en Miranda moesten in hun poule tegen de eerstgeplaatste. Zij hebben deze wedstrijd met volle overtuiging gewonnen. En ook alle 3 de andere poule wedstrijden konden zij met winst afsluiten. De halve finale werd eveneens gewonnen in twee sets. De finale was een spannende pot. Quint en Miranda wisten de overwinning binnen te halen met een spectaculaire laatste service van Quint. Dus een eerste plaats voor deze toppers.