Start competitie 2023 / 2024

Nieuwsbericht afbeelding BC Shot

In het weekend van 15 t/m 17 september 2023 begonnen alle teams van BC Shot aan hun eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. Er werd weer volop gestreden om de eerste punten binnen te halen. Voor sommige was het een vliegende start, terwijl andere nog een beetje aan het worstelen waren om de juiste vorm te pakken te krijgen. Drie teams van de 6 wisten de winst binnen te halen, eentje werd een mooi bevochten gelijkspel en de andere twee teams moesten helaas hun meerdere bekennen in de tegenstander.

Helaas ook een klein aantal spelers die een blessure opliepen. Dat is natuurlijk meteen al vervelend zo in de eerste wedstrijd van het seizoen. Wij wensen hen een voorspoedig herstel toe.

Maar de sfeer zat er al lekker in bij de thuiswedstrijden in sporthal de Salamander te Dongen. Naast dat er sportief gestreden werd op de banen, zaten de banken al lekker gevuld met toeschouwers die de teams kwamen aanmoedigen. Hieronder een filmpje met een aantal mooie momenten tijdens de eerste thuiswedstrijden.

Via deze LINK kun je de uitslagen van alle gespeelde wedstrijden van BC Shot bekijken.

Proefles

Neem eens een proefles.

Proefles

Sponsoren