Start Sjors Sportief 2024

Nieuwsbericht afbeelding BC Shot

Ben je klaar voor een flinke dosis enthousiasme en sportiviteit? BC Shot Dongen is dat zeker wel! Met trots presenteren we onze nieuwste sterren in de dop, allemaal dankzij het fantastische Sjors Sportief programma. De afgelopen weken hebben we een bont gezelschap van energieke en leergierige kinderen mogen verwelkomen, en wat een plezier hebben we beleefd tijdens hun kennismaking met de wervelende wereld van badminton!

Sjors Sportief heeft onze club verrijkt met een sprankelende dynamiek. Vanaf het moment dat deze jonge talenten binnenstapten, was het duidelijk: ze waren klaar om te vliegen, om te leren, en vooral om plezier te hebben. Het was hartverwarmend om te zien hoe ze hun eerste slagen maakten, vol concentratie en met een glimlach die niet van hun gezichten af te krijgen was.

Als vereniging streven we ernaar om niet alleen badmintonvaardigheden te ontwikkelen, maar ook om een omgeving te creëren waarin kinderen zich gewaardeerd en gesteund voelen. En met Sjors Sportief hebben we dat doel meer dan bereikt. De kinderen voelden zich meteen thuis, omringd door ons toegewijde team van trainers en medespelers.

Dus laten we een applaus geven aan al die fantastische kinderen die de sprong hebben gewaagd en de magie van badminton hebben ontdekt. En laten we Sjors Sportief bedanken voor hun voortdurende inzet om sport toegankelijk te maken en jonge harten te inspireren.

Bij BC Shot Dongen kijken we uit naar de volgende avonturen die voor ons liggen. Met deze nieuwe sterren in ons midden, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wie weet welke geweldige hoogten we samen zullen bereiken!

Dus kom op, sluit je aan bij de fun en de actie bij BC Shot Dongen. Want hier, bij ons, begint het allemaal.

Tot ziens op het badmintonveld!

Proefles

Neem eens een proefles.

Proefles

Sponsoren