BC Shot 1 kampioen 2023 – 2024

Nieuwsbericht afbeelding BC Shot

Afgelopen zondag mocht Team 1 van bc Shot de laatste wedstrijd van het competitieseizoen spelen. En niet zomaar een wedstrijd…als het team twee partijen wist te winnen, werd het team kampioen.
De dubbels gingen van start. Er werden mooie rallies gespeeld. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen werd er met een groot verschil in punten de winst binnen gehaald. Het kampioenschap was daar. Na alle felicitaties, zijn de overige partijen gespeeld. Naast de dubbels zijn er nog 3 partijen met winst geboekt. Zowel Rodney als Evelien wonnen beiden hun enkel. Waar Rodney meteen op stoom was en in twee sets kon winnen, moest Evelien op gang komen. De eerste set was spannend en werd verloren met 20-22. De tweede en derde set, had Evelien haar ritme en slagen goed te pakken en won ze beide sets overtuigend. De laatste partij werd door Quint en Evelien binnen gehaald.

Ondanks dat het team met blessures heeft gekampt, is er een hele knappe prestatie neergezet. Heel fijn dat we veel mochten profiteren van de specialiteiten van Quint Hofmann. Bedankt Quint!

Bekijk de foto’s op Facebook

Proefles

Neem eens een proefles.

Proefles

Sponsoren

25
Aug

🏖️ 3 juli t/m 18 augustus geen badminton i.v.m. de zomerstop