Prijzen voor BC Shot in Schijndel

Nieuwsbericht afbeelding BC Shot

Al vele jaren wordt daags na kerstmis het toernooi in Schijndel gespeeld, welke jaarlijks ook bomvol zit met spelers uit diverse regio’s. Een goed gevuld toernooi waar het niveau best pittig is te noemen. Een ook dit jaar reisde weer een select gezelschap vanuit BC Shot op 28 december af naar Schijndel om deel te nemen aan het toernooi om te strijden voor een plek op het podium.

Deelnemende spelers vanuit BC Shot waren Lieke Gans, Zoey Siemons, Niek Kemmeren, Yasmina Boukala, Jonathan Bertens, Bram van de Louw, Giselle Blanqué Alcaraz, Rowan Schara en Corné Bertens. Er werd hard gestreden, mooie wedstrijden werden gespeeld en uiteindelijk werden er door BC Shot twee finales gespeeld.

Rowan en Corné speelde de herendubbelfinale, welke helaas werd verloren in een twee setter. “Rowan stond vandaag top te spelen, alleen was ik niet scherp genoeg vandaag.” vertelde Corné na de wedstrijd tegen de BC Shot-reporter. Maar ze hebben toch een mooie tweede plek binnengehaald.

Jonathan mocht de finale in de herenenkel spelen. Voor dat hij aan de finale begon werd de tactiek nog even besproken met zijn vader/coach en hadden ze een plan uitgestippeld om de snel spelende tegenstander te gaan verslaan. En wat een finale zeg! In beide sets wist Jonathan steeds de achterstand in het tweede deel van de set om te buigen naar een voorsprong die hij niet meer uit handen gaf. In een mooie tweesetter pakte hij de winst en mocht hij zich winnaar noemen van het toernooi in Schijndel.
Nog vol mooie emoties werd hij al snel aan de tand gevoeld door onze reporter. “Het was zwaar, maar heb gevochten en gewonnen. Ik ben trots op mijn geboekte winst op dit toernooi”. Na een dank woord aan zijn sponsor en coach, zocht hij snel de douche op om daarna zijn prijs in ontvangst te gaan nemen bij de prijsuitreiking.

Weer een geslaagd toernooi voor BC Shot. “Mooie prestatie zijn geleverd, ook door degene die niet in de prijzen zijn gevallen.” sprak een van onze hoofdtrainers tegen onze reporter.

Proefles

Neem eens een proefles.

Proefles

Sponsoren