BC Shot Clubkleding

Nieuwsbericht afbeelding BC Shot

Het begint steeds blauwer te kleuren in onze eigen sporthal sinds de originele BC Shot Hoodie is geïntroduceerd. Maar ook in andere sporthallen beginnen de BC Shot leden steeds beter op te vallen, omdat we er met z’n alle zo netjes bij lopen. En om dit nog meer kracht bij te zetten, hebben we met BadmintonWorld weer de volgende stap gezet!

We gaan ook de clubshirts uitbrengen in dezelfde kleur blauw als de hoodies. Hiervoor zullen we diverse pas-avonden inplannen, zodat je de juiste maat kan gaan bestellen.
En het nieuwe BC Shot Sportshirt kost máár € 15,-

Alle bestellingen zullen vanaf nu gaan verlopen via de webshop van BadmintonWorld, waar BC Shot een eigen selectie heeft staan van kleding en merchandise. Makkelijker kunnen we het gewoon niet maken voor de leden. Meteen alles regelen met onze hoofdsponsor zoals jij dat graag zou willen. En als je de maten van je kleding weet, dan kun je eigenlijk al meteen gaan bestellen. Bestellingen die nu geplaatst worden, zullen na het Paasweekend pas uitgeleverd gaan worden! Ook zal binnenkort de eerste pas-avond ingepland gaan worden, welke ook zal plaatsvinden na het Paasweekend. Wordt vervolgd…..

Oja, we zijn nog wat vergeten te vertellen! Dat mochten we echt niet vergeten te vertellen van BadmintonWorld. Het is zo dat je bij elke bestelling via de webshop punten krijgt. Met die punten kun je later weer extra korting krijgen op je volgende bestellingen van bijvoorbeeld shuttles of nog een BC Short Hoodie of een ander BC Shot artikel in de webshop. Maak dus snel een account aan, zodat je punten goed bewaard worden en ze beschikbaar komen als je weer eens wat gaat bestellen. Waar doen ze het toch van bij BadmintonWorld? Weer zo’n gave acties!

Neem maar eens een kijkje in de BC Shot Selectie in de webshop van onze sponsor. Klik HIER om naar de webshop te gaan!

Proefles

Neem eens een proefles.

Proefles

Sponsoren

25
Aug

🏖️ 3 juli t/m 18 augustus geen badminton i.v.m. de zomerstop