Sponsor Fit met Annemarie

Nieuwsbericht afbeelding BC Shot

Wie is Fit met Annemarie:

In veel verschillende sporten heb ik mijn trainersdiploma behaald. Hierdoor ben ik met veel verschillende sporten bekend en zou u gericht hierop of hierin getraind kunnen worden.
In 2000 ben ik afgestudeerd aan het CIOS met hoofdspecialisatie Buitensport en kleinspecialisatie Fitness- A, loop- & conditietrainer, Aerobics en Sportmassage.
Aansluitend heb ik de Oostenrijkse ski-opleiding Anwaerter gehaald en heb ik een heel winterseizoen les gegeven. Dit aan alle niveaus en leeftijden in zowel skiën als snowboarden. Aansluitend elke winter minimaal 4 weken hoofdzakelijk kinderen in groepen les gegeven en volwassenen in privé-les.
Na mijn schooltijd ben ik 23 jaar als militair-sportinstructeur werkzaam geweest. Hierin heb ik op het hoogste niveau Militaire Vijfkamp beoefend. De wedstrijden in Nationale, internationale, Europese, Wereld- en zelfs Olympische Spelen behaald. Tijdens mijn diensttijd heb ik o.a. bij het NASM EFAA mijn Personal trainers Diploma gehaald samen met Ski & Skate instructeur-A.
In 2019 ben ik geslaagd voor de opleiding Triatlon Trainer 3. Hierbij ben ik triatlon coach geworden. Wat weer een extra dimensie geeft door het combineren van sporten!
In 2022 heb ik mijn CUPPING – massage opleiding behaald. Wat is er weer veel meer mogelijk in en met het lichaam. Het geeft mij persoonlijk veel meer ontspanning in spieren, pezen, weefsel en huid. De beweeglijkheid is terug en hierdoor zit ik veel beter in mijn vel.
Mijn laatste kers op de taart is TRIGGERPOINT – massage. Waar (uitstralings-)pijn vandaan kan komen is niet altijd dezelfde plek als waar de triggerpoints zitten. Wederom een mooie verbreding en verdieping in de massagetechnieken.

Proefles

Neem eens een proefles.

Proefles

Sponsoren

25
Aug

🏖️ 3 juli t/m 18 augustus geen badminton i.v.m. de zomerstop