Corné Bertens aan het woord: trainer en hoofdsponsor BC Shot

Nieuwsbericht afbeelding BC Shot

Graag introduceren wij Corné Bertens als hoofdsponsor en trainer van BC Shot. We zijn in samenwerking met Corné al een aantal leuke acties gestart met onder andere de BC Shot hoodies. De hoodies zijn al veel besteld en wij kunnen niet wachten om BC Shot straks echt blauw te zien kleuren met alle toffe hoodies!

Corné Bertens aan het woord:
Ik ben Corné Bertens, een fanatiek badmintonner al vanaf mijn 13e jaar en tegenwoordig verbonden als hoofdsponsor en trainen bij BC Shot Dongen. Maar waar begon het allemaal, deze samenwerking?

BC Shot Dongen ben ik in de jaren vele malen tegengekomen in de competitie en toernooien. Maar onlangs raakte ik in gesprek met een goede vriend van mij, die ook al jaren lid is bij BC Shot Dongen. We spraken over de mogelijkheden van mijn zoon Jonathan en uiteindelijk het besluit genomen om hem lid te maken, zodat hij kon meetrainen.

Maar als vader ben ik eigenlijk altijd wel bij (bijna) al zijn trainingen en wedstrijden geweest, dus ook nu kwam ik wekelijks mee en werd mij al snel gevraagd of ik als trainer samen met twee andere toptrainers mee wilde bouwen aan een nog betere en mooiere club dan dat het al is.

Na wat nadenken heb ik dan toch uiteindelijk besloten om ja te zeggen en ben ik vanaf seizoen 2022/2023 trainer bij BC Shot Dongen. Maar als ik mijn eigen thuis voel, dan wil ik altijd meer. En dat begon ook te kriebelen en ging met de nieuwe voorzitter en de PR aan tafel om wat mogelijkheden als sponsor te kunnen gaan betekenen.

Ik, eigenlijk mijn bedrijf BadmintonWorld Bespanservice, was al leverancier van de Redclear Verenshuttles binnen de club, maar ik vond dat niet genoeg en wilde een uitgebreide samenwerking aangaan. Na een paar mooie en open gesprekken, werd al snel duidelijk dat ik als BadmintonWorld Bespanservice met de neus in de boter viel en mee mocht gaan denken aan vele leuke ideeën.

Sinds april 2023 mag ik dan ook met trots zeggen dat BadmintonWorld Bespanservice hoofdsponsor is geworden van BC Shot Dongen. En daar ben ik echt trots op, dat ik op meerdere vlakken nu mag meedenken en helpen om de club stabiel te houden en het te helpen doen groeien.

Al mooie acties hebben we opgezet met de BC Shot Hoodies en de Kumpoo rackets, waarmee de leden de clubkas sponsoren, omdat een deel van de opbrengst naar de clubkas gaat.

BadmintonWorld Bespanservice zal de komende tijd nog mooie en leuke acties uitzetten, welke wij altijd eerst netjes met het bestuur zullen overleggen voor we ze in uitvoering gaan brengen.

 

Wil je meer van Corné weten of heb je vragen? Spreek hem dan vooral aan tijdens speel/trainingsavonden. Hier staat hij altijd voor open!

 

Proefles

Neem eens een proefles.

Proefles

Sponsoren