Sponsorkliks
BC Shot 2 wil revanche nemen op BC Bever!
16/12/18 18:54u Op 16 december 2018 was het tijd voor de revanche tussen BC Shot 2 en BC Bever 1. Waar BC Shot vorige keer helaas met 1-7 huiswaarts moest, hoopte het team om deze keer tijdens de thuiswedstrijd meer punten te kunnen pakken.

We startten met de herendubbel van Job Duffhues en Frank Verschuren. Ondanks dat ze de tweede set net verloren hadden met 18-21, waren de tegenstanders helaas te sterk en werd deze partij verloren. De damesdubbel werd gespeeld door Denise Vermeer en Nicole Verschuren. De vorige keer hebben zij deze dubbel met 21-12 en 21-15 verloren, waardoor ze er nu extra op gebrand waren om te winnen! En dat is gelukt. De eerste set ging helaas te snel aan hen voorbij, ze verloren met 9-21. In de tweede set herpakten zij zich en wonnen ze uiteindelijk met 21-18. De derde set ging het gelijk op, maar maakte BC Shot een aantal foutjes achter elkaar. Gelukkig wist het duo zich te herpakken en wonnen ze uiteindelijk in de derde set met 21-19!

Met een 1-1 tussenstand, werd begonnen aan de enkels. Frank mocht spelen tegen Rob Michielse. Helaas was Rob een maatje te groot voor Frank, en Frank verloor deze partij in twee sets. De tweede herenenkel werd gespeeld door Job tegen Sander Visser. Na een nipt verlies in de eerste set, wist Job knap de tweede set te winnen met 21-8! Helaas ging de derde set net wat minder, en verloor Job deze uiteindelijk met 17-21.
Bij de dames begon Denise met haar single tegen Kristel Stoopen. Na een verloren eerste set, wist zij de winst te pakken in de tweede set met 21-16. De derde set ging gelijk op, maar helaas verloor Denise net met 17-21. Als laatste was de beurt aan Nicole, zij speelde tegen Mechteld Laarhoven. Ze wist deze partij te winnen met 21018 en 21-12. Tussenstand: 2-4.

Tot slot was het tijd voor de gemengddubbels. Anders dan vorige keer, speelden Frank en Denise dit keer tegen Kristel en Sander. Ze wisten de eerste set net te winnen met 22-20, maar helaas verloren zij de tweede set met 13-21. De derde set wisten ze helaas niet naar zichzelf toe te trekken, Frank en Denise verloren met 11-21.
Job en Nicole speelden tegen Mechteld en Rob. Helaas waren laatstgenoemden een maatje te groot, en verloren Job en Nicole met 12-21 en 11-21.

Met een eindstand van 2-6, is het BC Shot 2 wel gelukt om meer punten te halen dan de vorige keer! Nu is er drie weken geen competitiewedstrijd vanwege de feestdagen, maar op 13 januari 2019 gaat de strijd weer onvermoeid door!

Ga terug