Sponsorkliks
De bondscompetitie is weer van start gegaan!
14/09/20 13:51u Vanwege Corona hebben de leden wat langer niet gespeeld dan gebruikelijk, maar gelukkig konden zij in de zomervakantie weer starten met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen! In het weekend van 12/13 september was het tijd voor de eerste competitiewedstrijd.

BC Shot 1 speelt net als vorig jaar in de tweede divisie. De samenstelling van het team is minimaal verander; Romy Peeters, Mark Verschuren, Matthieu van der Velden en Richard Gans zijn weer van de partij. Als aanvulling is Evelien Stokkermans-Strengman bij hen gekomen. Bij de eerste wedstrijd van dit seizoen hadden ze vanwege blessure bij Richard hulp van Guido Linders, die normaliter in het tweede team speelt.

Het was voor BC Shot 1 gelijk een pittige start van het seizoen tegen Barendrecht, die vorig jaar gedegradeerd zijn uit de eerste divisie. De wedstrijden waren erg spannend met veel drie setters.

Om half 11 begonnen ze met de heren en dames dubbel. Met een spannende 3-setter bij de heren en 2 sets bij de dames verliest BC Shot net de twee wedstrijden. De spelers komen wel tevreden van de baan en hebben lekker staan spelen. Op naar de enkels!

Matthieu en Evelien winnen beide de eerste singels, wederom beide in 3 sets. Een mooi resultaat! De tweede singels werden gespeeld door Guido en Romy. Weer twee spannende 3 setters die helaas net zijn verloren. De tussenstand was ondertussen 2-4 voor Barendrecht.

In de mixen wist BC Shot nog 1 punt binnen te halen. Mark en Evelien winnen hun wedstrijd. Matthieu en Romy verliezen helaas in 3 sets.

De einduitslag komt op 3-5 voor Barendrecht. Het team is tevreden over de eerste wedstrijd van het seizoen en iedereen heeft lekker staan spelen. De kop is eraf, op naar de volgende wedstrijden!

Ga terug